#45 Marcão

Ne hayallerim vardi şu maçtan sonra yaw. Şu performansini cidden unutamiyorum. Yazik 2 senede ne degisti ne gelisti desen elle tutulur birsey yok

Oyuncu linç etmeyi seven biri olarak, adamı teke tek kaldığı açık alanda ters kademe de yakalandığı bir hadi Alanya maçında 2 pozisyonda çalım yedi diye yerden yere vurmam. Bu yıl takım savunmasından genel olarak memnunum. Az gol yiyoruz.

Fiziken düşmeye başlıyor ufaktan. Kaç maç oynadı bu sezon?

Tek hamleli stoper, bunu biri calimladigi zaman boka sariyo. Gerci dun Donk efendinin daha cok hatasi vardi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

oyuncular bir maçda çöp bir maçda yıldız yapılıyor.

Marcaoya 20 milyon teklif gelmesi o parayı hakkettiğini göstermez.Seri gibi çöpede 30 verdiler.
marcaoya 15,20 civarı para vereceklerini hiç düşünmüyorum.
ayak içi verdiği paslar dışında iyi bir özelliğini göremiyorum.Bunu en başından beri söylüyorum.Bize geldiğinden beri yaptığı hatalar çok fazla. üst düzey olacak stoperlerde hata yapar ama bu kadar fazla yapmaz.Bende yetenekleri doğrultusunda yaptığı hataların çok normal olduğunu düşünüyorum.

Luyindama Marcao paket halinde güzel, ikiside birbirinin eksiğini kapatıyor.

Marcao ince işleri Luyindama defansın direnci. Prime dönemi Selçuk Melo ikilisi gibi.

Zayız takımlara karşı Donk extra güç ama baba maçların ve ligin son maçlarının adamı Luyindama olmalı.

Luyindama olsaydı belki 2. golüde yemeyecektik o pozisyonda geçirmezdi adamı off off.
Bence ilk golde Donk yerine Luyindama olsaydı o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali yok o hava topu 100 defa gelsin 100 tanesinde de Luyindama o topu uzaklaştırırdı Donk'un ıska geçtiği top şaka gibi 1.95 boyu olan adamın alamadığı hava topuna bak

İkinci golde de katılıyorum Luyindama orada adamı büküp göndermişti Donk & Etebo & Ömer veya Arda gibi adamlar ile olmayacak bu iş zorlamaya gerek yok Luyindama & Saracchi & Taylan ve Belhanda/Feghouli ikilisinden birisinin takıma dönmesi gerekiyor

oyuncular bir maçda çöp bir maçda yıldız yapılıyor.

Marcaoya 20 milyon teklif gelmesi o parayı hakkettiğini göstermez.Seri gibi çöpede 30 verdiler.
marcaoya 15,20 civarı para vereceklerini hiç düşünmüyorum.
ayak içi verdiği paslar dışında iyi bir özelliğini göremiyorum.Bunu en başından beri söylüyorum.Bize geldiğinden beri yaptığı hatalar çok fazla. üst düzey olacak stoperlerde hata yapar ama bu kadar fazla yapmaz.Bende yetenekleri doğrultusunda yaptığı hataların çok normal olduğunu düşünüyorum.
Öyle bir teklif gelse anında satılırdı. O paraya takımda satılmayacak bir oyuncu var sadece. Roma 9-12 arası teklif etmiş diyorlardı. Tavan teklif o galiba

Oyuncu çalım yer normaldir maçın kaybedilmesi buna bağlanamaz. Alanya, Paşa maçlarında en yakın örnek süper oynadı. Hata olacak ki gol olsun. Hatayı yanlış yerde aramamalıyız hata en başta Terim'de ve yaptığı hamlelerde.

Oyuncu çalım yer normaldir maçın kaybedilmesi buna bağlanamaz. Alanya, Paşa maçlarında en yakın örnek süper oynadı. Hata olacak ki gol olsun. Hatayı yanlış yerde aramamalıyız hata en başta Terim'de ve yaptığı hamlelerde.
Aynen. Sosyal medyanın gazına gelip burda yorum yapılıyor. Çalım yemiş çalımı da ters kademeye girip yedi. Donk un boşlugunu doldurmak için oradaydı. Sene başından beri bu kadar puan topladiysak savunma performansımız son yılların en iyisi olması nedeniyle. Bu savunmanın da en istikrarlı adamı Marcao. Gidip Twitter da fbjk lilerin semazen Marcao capslerini görüp algıya kapılıp burda saçmalamayın. Marcao ile ilgili çok olumsuz konusmuslugum vardır geçen sene. Ama bu yıl mükemmele yakın oynuyor.

Geri
Üst Alt