#45 Marcão

Tek eksik yönü sağ ayağı normal solak bir topçuya göre çok kötü, bunu bilen rakipler ilerideki maçlarda öne çıkışlarına ve pas açılarına önlem alabilir

Top sürmeye kalkmasa dünyanın en iyi stoperi olabilir hava topları da zayıf geri kalan özellikleri mükemmel hep yarım ay acisi pas atıyor mest oluyoruz
dusunmuyormusun acaba bu adam neden takimda oyun kuran tek futbolcu Luyindama ile birlikte?

Bide hata yapmis diye elestiriliyor, adam bide cikip golu atsaydi, musleranin uzanamadigi topa uzansaydi belki begenirdiniz.

dusunmuyormusun acaba bu adam neden takimda oyun kuran tek futbolcu Luyindama ile birlikte?

Bide hata yapmis diye elestiriliyor, adam bide cikip golu atsaydi, musleranin uzanamadigi topa uzansaydi belki begenirdiniz.
Beğendim zaten sadece hatasını söylüyorum ben gömdü mü duramazsin bu başlıkta

10 numara topcu. Yine takımın en iyisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La ne garantisi! senin orta sahan tatilde, kapatmış dükkanı. Bu ve Luyindama top çıkaracağız diye debeleniyorlar. Kaç tane verdikleri pası alıp kaptırdı muhteşem 3 lü ortasahamız.

Fernando cop diye ileri cikmak zorunda kaliyor

Epey kötüydü Fernando.

Bu maça geriden pasla çıkma stratejisi ile başlamışız belli ki. İkinci yarıda hoca uyarana kadar kaleciden itibaren kısa çıktık. Aslında bir iki pozisyon hariç stoperler topu orta saha düzgün şekilde aktardı. Plan oraya kadar güzel işledi.

Ama orta sahada Fernando, Ndiaye, Belhanda ve yardıma geldiğinde Onyekuru tek top tutamadılar.

Ayrıca Mariano çıkınca beklerimiz de biraz kazma kalınca iyice yamuldu pas trafiği.

kusura bakma çocuk adam
gelmeden ahını aldık
4m çok dedik de bazı eşşekler yıllık alıyor o parayı

Aslan parçası luyindama ile hem bizim ortasahayı hem rakip defansı savundu. Bu kadar gamsız topçuların arasında ayakta duran nadir oyunculardan.

Yıllar sonra nihayet Taş gibi stoperlerimiz oldu. Özellikle Marcao yazın bir yere 20+ milyon euro ya gider ileride...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt