Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Sene sonu elimizde tutamayiz, çölde bir vaha gibi. En az 15m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane muazzam atak yedirdi topu ayağından açarak tek defosu o bence
dusunmuyormusun acaba bu adam neden takimda oyun kuran tek futbolcu Luyindama ile birlikte?Top sürmeye kalkmasa dünyanın en iyi stoperi olabilir hava topları da zayıf geri kalan özellikleri mükemmel hep yarım ay acisi pas atıyor mest oluyoruz
Orası öyle ama daha garanti oynamasi lazımOlacak o kadar reis ofansif risk alan oyuncu atak da yedirir aynisi mesela Belhanda icin de gecerli ileri oynarsan kaptirma riskin vardir yani
Basari yuzdesi cok iyi bence
Beğendim zaten sadece hatasını söylüyorum ben gömdü mü duramazsin bu başlıktadusunmuyormusun acaba bu adam neden takimda oyun kuran tek futbolcu Luyindama ile birlikte?
Bide hata yapmis diye elestiriliyor, adam bide cikip golu atsaydi, musleranin uzanamadigi topa uzansaydi belki begenirdiniz.
Orası öyle ama daha garanti oynamasi lazım
4 liraya sudan ucuz ben çok gömdüm gömdüğüm konuda da haklıyım
Garanti oynanacak yer var bu pozisyon bilgisi ile alakalı derin top atarsın diegonal top atarsın top istediğin yere gitmez hata olurHayir garanti oynarsa bir ozelligi kalmaz
Garanti oynanacak yer var bu pozisyon bilgisi ile alakalı derin top atarsın diegonal top atarsın top istediğin yere gitmez hata olur
Lakin 6 numaran fernando denen çöpün teki olunca öyle ileriye çıkıp kaptirirsan eyvallah olsun
Aynen öyleFernando cop diye ileri cikmak zorunda kaliyor
Fernando cop diye ileri cikmak zorunda kaliyor