#45 Marcão

Yine haftanın karmasına girebilir ve girmeli zaten.

Seviyoruzzzzz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Daha öncede belirtmiştim konsantre olduğu zaman çok ama çok iyi

Böyle devam et aslanım

Şu adam Ajax yada Porto tarzı bir takımda olsaydı hepimizin ağzının suyu akıyordu burada sayfalarca adamlar buluyor abi hem genç hem de solak Brezilyalı solak stoper geriden oyunda kuruyor vb akar giderdi muhabbet kendine düşeni de yapıp çizgisini bozmadan devam etmeli Avrupa liginde biraz ilerleyebilirsek dikkatleri daha da üzerine çekecektir ...

Şu anda Sevilla’da olsa cidden 60-70’e transferi konuşulurdu.

Valla şu adam Sevilla Porto da olsa ağzımızın suyu akar izlerdik ne topçu bulmuşlar adamlar derdik min 40-50'ye satarlar derdik kendimize gelince yok şöyle yok böyle

Evet ligimiz Avrupa'nın altında bir lig yalnız Marcao geçen senelerde ki Avrupa maçları bu sene olsun her sene üstüne fazlasıyla koyuyor ve bunu gösteriyorda bu haftada büyük ihtimal haftanın 11'ine girecektir.

Şuan ki piyassı ligimiz standartı düşünülürse 18-22 arası bir bonservis beklentim var.
Ama bunu aşabilir özellikle Avrupa'da bi çeyrek final veya sonrasını görmek çok daha iyi piyasa yapmasını sağlıcaktır.

"25 yaşındaki genç oyuncu söz konusu 8 maçlık cezayı sarı-kırmızılı takımın Konyaspor'la oynayacağı maçla tamamlayacak. Marcao'nun zorlu Beşiktaş derbisinde sahadaki yer alması bekleniyor."

Şimdi onlar düşünsün...

Screenshot_20211022-101530_SofaScore.webp

aslanim benim

Geri
Üst Alt