#45 Marcão

Adamın deşarj olmaya ihtiyacı varmış.
Takımda işe yaramayanlardan bir potpori sunalım kendisine. Ne zaman daralırsa bunlardan birini pataklayıp rahatlasın.

Önerilerim: Babel, Feghouli, PvA, Fatih ve Rize olaylarından dolayı acayip gıcık olduğum Oğulcan. Bonus olarak teknik heyetten pastacı Selçuk.

Takımda işe yaramayanlardan bir potpori sunalım kendisine. Ne zaman daralırsa bunlardan birini pataklayıp rahatlasın.

Önerilerim: Babel, Feghouli, PvA, Fatih ve Rize olaylarından dolayı acayip gıcık olduğum Oğulcan. Bonus olarak teknik heyetten pastacı Selçuk.
Mazlumu getirin bana

arada saha dışında birilerini bulalım dövsün reis böyle giderse tr transfer rekorunu kırabilir

Bir kaç maç milli takımda oynasa rahat 20 milyona satarız.
Menejeri bu işle uğraşması lazım.
Tafo da yardımcı olabilir.

Bence çok uçuk bir teklif gelmediği sürece kalsın, bir daha böyle bir sol ayaklı defansçıyı zor buluruz.

Gscimbom mobil

Maşallah aslan parçasına bu sezon inanılmaz bir seviyede oynuyor artık ligde yokum diye hırs mi yaptı bilemiyorum ceza aldığı gün 8-10 a gitse diye bakılıyordu şimdi 20 verseler bırakmak istemeyiz. .

Açıkçası ozan kabak daha genç olmasına rağmen piyasaya ilk çıktıklarında marcaodan daha iyi stoperdi lakin geldiğimiz noktada marcao çok daha komple bi stoper oldu ozandan ozan ise yerinde saydı daha genç olmasına rağmen alakasız ama söylim dedim

Açıkçası ozan kabak daha genç olmasına rağmen piyasaya ilk çıktıklarında marcaodan daha iyi stoperdi lakin geldiğimiz noktada marcao çok daha komple bi stoper oldu ozandan ozan ise yerinde saydı daha genç olmasına rağmen alakasız ama söylim dedim
Sanırım ilk plan ikisini birlikte oynatmaktı, ama o dönem Ozan 'da elden çıkarıldı. Hep merak etmiştim Ozan & Marcao ikilisi nasıl olurdu iye. Tamam çok tecrübesiz ve fazlaca hata yapan ikili olurdu, hatta ilk geldiği dönemde Marcao 'nun hatalarını kapatan her yere yetişen bir Luyindama izliyorduk

Ama günün birinde Marcao & Nelsson ikilisinde gördüğümüz gibi bir uyumu görebilir miydik acaba Marcao & Ozan ikilisinde

Sanırım ilk plan ikisini birlikte oynatmaktı, ama o dönem Ozan 'da elden çıkarıldı. Hep merak etmiştim Ozan & Marcao ikilisi nasıl olurdu iye. Tamam çok tecrübesiz ve fazlaca hata yapan ikili olurdu, hatta ilk geldiği dönemde Marcao 'nun hatalarını kapatan her yere yetişen bir Luyindama izliyorduk

Ama günün birinde Marcao & Nelsson ikilisinde gördüğümüz gibi bir uyumu görebilir miydik acaba Marcao & Ozan ikilisinde
Nelsson denge stoperi açıkçası ozan ve marcao ikiside hamle stoperi he luyi de denge stoperi değildi lakin dediğin gibi üstün fiziksel özellikleriyle arkadaşlarının açığını kapatıyodu özellikle marianonun

Takımın en kaşar topçusudur belki de fakat ne itiraz var ne isyan etme var sırf kendini parlatmak için oynuyo hele o batshuayi pozisyonunda yediği sarı çok gereksizdi

Ligi sallamıyo galiba artık

Geri
Üst Alt