#45 Marcão

Marcao-Kerem olayında Marcao'nun sözleşmesi feshedilsin diyenler araştırılsın, çoğu rakip takım trolü çıkar..

Gerçek Galatasaray taraftarı Marcao'nun kaliteli bir oyuncu olduğunu bilir..

Bir tanesini bizzat elimle tespit edip forumdan sittir edilmesini sağladım BJKli ergen piçin tekiydi.

Geriye kalan iki tane daha ergen BJKli hesap var. Yıllardır burada takılıyorlar yazık evsizlik böyle bir şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cezadan sonra daha iyi olacağını söyledik. bu arkadaş çok farklı seviye..

Kuşsporluların, niçin asın kesin sözleşmesini feshedin dediklerini şu maçla daha iyi anladik. Bravo Marcao.

FDC-bUKWQAol3aq

KONTRATINI 10 SENELIK YINE UZATIN LAN

Bir tanesini bizzat elimle tespit edip forumdan sittir edilmesini sağladım BJKli ergen piçin tekiydi.

Geriye kalan iki tane daha ergen BJKli hesap var. Yıllardır burada takılıyorlar yazık evsizlik böyle bir şey

kimdi o?

Eline sağlık.. Galatasaray taraftarlı akıllı ve bilinçli taraftardır.. Bu eziklere prim vermez ve vermedi de!

Valla sadece 1 macligina Melo gibi orta sahada denenmesini Cok isterim.defans ta luyi nelson oynar.
Defansta uyum yakalamış iki kişiyi ceza yada sakatlık dışında bozmak hiç iyi olmuyor. Marcao on liberoyu kaldırabilir bence ama sol tarafta Nelson kesinlikle oynuyamiyor

Defansta uyum yakalamış iki kişiyi ceza yada sakatlık dışında bozmak hiç iyi olmuyor. Marcao on liberoyu kaldırabilir bence ama sol tarafta Nelson kesinlikle oynuyamiyor
Bir maç sadece denenebilir.orta saha ciddi büyük problem.fege attığı pası gördük.luyi,Nelson ile idare ederiz bir maç.belki çok çok iyii bir on liberomuz olur.

Ligin en iyi topçusu

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt