#45 Marcão

Bir stoperden çok daha fazlası olmadığı maçlarda başka bir takımız sadece savunma yapmıyor oyunu da kuruyor oyunumuza katkısı yüzde olarak inanılmaz yüksek aslında beni korkutan bir yani da var bir oyuncuya bu kadar bağımlı hale gelmek çok da iyi değil şimdilik keyfini sürmek düşer uzun vadede neler olur bilinmez ...

geçen sezonun en iyi oyuncusu, bu sene de çok iyi oynadı şu ana dek falan da bugünkü maçı normal bir iş değil yani fantastik bir performans. cuma psg izle, bugün bunu izle, kimpembe'den farkı yok.

bu arada geçen sezonun bizim adımıza en iyi oyuncusu falan yazdım da mesela geçen sene yazılanlara gidin, türkiye liginin en balon oyuncusu yazan bile var. müthiş bir arşiv.

Hep diyorum

Konsantre olduğu zaman çok ama çok iyi

Daha fazla söze gerek yok

Böyle devam et aslanım bize lazımsın

Benim için hâlâ yok hükmündedir.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa Liginde çeyrek final falan yapsak orta sıra EPL takımlarına iyi fiyata satarız.

niye satalım yahu marcaodan sonra oluşacak boşluğu düşünemiyorum adam kalpten bağlı kulübe böyle oyuncu satılmaz

ne ara bu seviyeye geldi teknik olarak geçtim zaten kusursuz şu an kafa olarakta acayip hırslı istekli oynuyor

Değerini bulan satılır da biz özellikle Marcao gibi takım için önemli oyunları satma konusunda tok satıcı olmalıyız. Yerini doldurmak zor.

muriqi 20 elmas 20 milyon etigi yerde buna 40 milyon bile az

Geri
Üst Alt