Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadarda degilMarquinho'su donunda sallar
gonul bagindan dolayi ufak bir torpil gectimO kadarda degil![]()
takımın faal en iyi topçusunu satmak için taraftar neden bu kadar hevesli
Keyfini çıkarmak varken harbi ruh hastasıyız. 1 sene daha elimizde tutmamız lazım, bu takım seneye fena bişey olacaktakımın faal en iyi topçusunu satmak için taraftar neden bu kadar hevesli
200 milyon bonservisi vartakımın faal en iyi topçusunu satmak için taraftar neden bu kadar hevesli
lan 1-2 sene boyunca seninle Marcao ile tartistim. Kral senide yanina cekti tamamiyletakımın faal en iyi topçusunu satmak için taraftar neden bu kadar hevesli
iyiyken över kötüyken gömerim reis. şuan iyi oynuyo taraftar niye bu kadar piyasa yapsın satılsın diye uğraşıyo anlamıyorum sadece.lan 1-2 sene boyunca seninle Marcao ile tartistim. Kral senide yanina cekti tamamiyle![]()
biz en son kimi sattik? Galiba ozandi. o parayi da mal gibi diagneye gömdük. Yeni yönetim ile baya akillandik o olaydaiyiyken över kötüyken gömerim reis. şuan iyi oynuyo taraftar niye bu kadar piyasa yapsın satılsın diye uğraşıyo anlamıyorum sadece.
ben de eskiden onu satalım bundan şu kadar kar edelim diyordum da türk kulupleri bonservis gelirlerini iyi değerlendiremiyor
fb ve biz son donemde o kadar topcu sattık tonla para geldi boşa harcadık çoğunu. borçlar da azalmadı hiç
ha yine satıp önümüze bakmak en doğrusudur çarkı döndürmek lazım ama futbolun muhasabesini yapmayı bıraktım ben kendi adıma
barisi, moyu, morutani siraya dizin. Marcao abim tokat manyagi yapsinmarcao ve keremdeki mutasyona baktığımızda oyuncu gelişimi için floryada fight club ortamı oluşmamız gerek gibi duruyor.
![]()
Euroleague'in Bir Nolu stoperi oldu. Aslanim Nelssonda 6.
arda gomis garry ozan paraları hep kötü harcandı(büyük ölçüde)biz en son kimi sattik? Galiba ozandi. o parayi da mal gibi diagneye gömdük. Yeni yönetim ile baya akillandik o olayda