#45 Marcão

Inanilmaz gelisti

Bize geldiginde sadece oyun kurma konusunda iyiydi,simdi ise oyununa sertlik ve markaj gibi önemli özelikler katti

Elimizde tutamayacagiz kendisini

Cok büyük oynuyor masallah. Cok fazla elimizde tutamayiz, orasi kesin. Ama devre arasi kesinlikle satilmamali.

lan 1-2 sene boyunca seninle Marcao ile tartistim. Kral senide yanina cekti tamamiyle :love:
iyiyken över kötüyken gömerim reis. şuan iyi oynuyo taraftar niye bu kadar piyasa yapsın satılsın diye uğraşıyo anlamıyorum sadece.
ben de eskiden onu satalım bundan şu kadar kar edelim diyordum da türk kulupleri bonservis gelirlerini iyi değerlendiremiyor
fb ve biz son donemde o kadar topcu sattık tonla para geldi boşa harcadık çoğunu. borçlar da azalmadı hiç

ha yine satıp önümüze bakmak en doğrusudur çarkı döndürmek lazım ama futbolun muhasabesini yapmayı bıraktım ben kendi adıma

iyiyken över kötüyken gömerim reis. şuan iyi oynuyo taraftar niye bu kadar piyasa yapsın satılsın diye uğraşıyo anlamıyorum sadece.
ben de eskiden onu satalım bundan şu kadar kar edelim diyordum da türk kulupleri bonservis gelirlerini iyi değerlendiremiyor
fb ve biz son donemde o kadar topcu sattık tonla para geldi boşa harcadık çoğunu. borçlar da azalmadı hiç

ha yine satıp önümüze bakmak en doğrusudur çarkı döndürmek lazım ama futbolun muhasabesini yapmayı bıraktım ben kendi adıma
biz en son kimi sattik? Galiba ozandi. o parayi da mal gibi diagneye gömdük. Yeni yönetim ile baya akillandik o olayda

FGM04ltXwAEuW7n

Euroleague'in Bir Nolu stoperi oldu. Aslanim Nelssonda 6.

Geri
Üst Alt