#45 Marcão

bu iblis bile faül diyorsa o zmn faüldür
zorbay denen amatör ve mete isimli bjkli hakkımızı yemiş

Bu iki üc mactir bize karsi yapilan hakem hatalarindan söz ediyor . Bu Murhanin dedigi gibi sezon bitti anlamina geliyor. Biz yarista olsaydik öyle bizi korumus gibi davranmaz bu seytan herif.

Bugun cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama kendisini ideal performansi ile kiyaslayarak yaziyorum. Yoksa takimin geneline bakinca oyuna katkisi daha iyiydi. Ama gerek yenilen gol gerekse mac icindeki agresif-karta davet hareketleri bana iyi bir goruntu vermedi. Kirmizi yer diye dusunuyordum 2 kez iyi yirtti.

Bugun cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama kendisini ideal performansi ile kiyaslayarak yaziyorum. Yoksa takimin geneline bakinca oyuna katkisi daha iyiydi. Ama gerek yenilen gol gerekse mac icindeki agresif-karta davet hareketleri bana iyi bir goruntu vermedi. Kirmizi yer diye dusunuyordum 2 kez iyi yirtti.
Bugün okakaya karsi iyi görünmedi, gercegi söylemek gerekirse.

Arkası dönük adama bam güm girmeyi, kenara açılıp götü rakibe dayadıktan sonra faul almaya çalışmayı stoperlik zannediyor malesef. Aldıklarının çoğu faul değil ama hakem orada stoper kaptırırsa olay çıkar falan diye çoğunlukla lehine veriyor kararı. Ama bunu yutmayan hakemler olunca Lazio maçı gibi o pozisyon direkt bize dönüyor. Bu maç da erken noel tatili için çok uğraştı. 10-15 arası hemen gönderilmeli.

Arkası dönük adama bam güm girmeyi, kenara açılıp götü rakibe dayadıktan sonra faul almaya çalışmayı stoperlik zannediyor malesef. Aldıklarının çoğu faul değil ama hakem orada stoper kaptırırsa olay çıkar falan diye çoğunlukla lehine veriyor kararı. Ama bunu yutmayan hakemler olunca Lazio maçı gibi o pozisyon direkt bize dönüyor. Bu maç da erken noel tatili için çok uğraştı. 10-15 arası hemen gönderilmeli.
Alkollumuyuz

Hakemi protesto edip güldüğü bir pozisyon vardı ekranda çok komik görünüyordu tam capslik onu paylaşabilecek olan var mı acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Napoli Manolasin yerini Marcao veya Szalai ile doldurmayi istiyormus. Kaynak türk basina degil italyanlarin Le Repubblicaymis

ads macinda kotuydu baya ama yine iyi dayandi tas olsa catlar

Iyi bedel geldigi an her oyuncu satilabilir. Bizim, oyuncuyu tutalim, belki bir sonraki dönem 4-5 milyon fazla eder lüksümüz yok malesef. Hele gelecek sene avrupa garanti degilken.

iki maçtır vaziyetini beğenmiyorum. ama sezonu genel olarak iyi geçirdiğini söylemezsek haksızlık ederiz.

genel olarak ilk yarının en iyi oyuncusuydu bence. (kerem 2.)

eğer tatminkar bir teklif alırsak yolcu edip önünü açmak hayırlı olur.

En büyük sorunu maestro olmaya soyunmasi. Be arkadas basit oyna basit. Top ayagina geldimi önce bi kafasini kaldiriyor sag sola bakip maci sogutuyor. Yanindaki veya önündeki adam bosken. Bu sefer rakip kapaniyor. Biraz daha oyunu hizlatmali basit ve cabuk oynamali.

Son düzenleme:
ADS maçı da bu maç da problemliydi, artık Noel'den mi transfer teklifinden mi kafası karıştı bilinmez bir maç kenarda oturması faydalı olabilir. Kerem intikam hakkını kullanmak isterse olmaz demeyelim bence

Geri
Üst Alt