#45 Marcão

Ikinci faul yorumun. Digeri PVA konusundaydi. Evet, Marcao dususte bu mac idare etti. Bu arada PVA'da beklentilerin cok altinda. O baslikta yazacaktim buraya kismetmis.

kerem intikam hakkını kullanmak isterse gibi saçma sapan bir argüman kullanırsa ne söylenmesini bekliyorsun?

marcaonun düşüşte olduğunu, nelssonun son 2 maçtır ondan daha iyi olduğunu zaten söyledik. yorum yapmak için aptallaşmaya gerek yok.

ayrıca aanholttan beklentin nedir ki altında kalmış? free agent 1.6 milyon maaşa bu kadar top oynanıyor işte.

Marcaoda şöyle bir tehlike var.Piyasası varken hemen elden çıkarılması gereken oyuncu tipi.Fizik olarak her geçen yaş sanki daha fazla hantallaşacak ve performansı düşücek bir yapısı var. Teklif varsa hemen gönderilmeli diye düşünüyorum.Senelerdir çektiğimiz sıkıntı bu.

miladı dolan, gönderilmesi gereken adamları göndermemek ve elimizde kalması veya daha ucuza göndermek.Allah rızası için şu takımın başına işi bilen adamlar gelsin.

Beyler Hatirlatim adam lazio macina sakat cikti ve ertesi maca cikamadi. Herif belki halen sakat sakat oynuyordu. Ki birakin da 1 mac kötü olsun yani

kerem ve marcao gibi 2 kritik oyuncunun cezasını nispeten balık maçta çekmesi güzel iş. keşke berkan da cezaı olsaydı.

Stopere göre teknik olarak iyi olsa da aşağıdaki arkadaşımızın teknik seviyesini göremedi bence hala.

lucas_neill_iflas_etti_h15494_3e9b7.jpg

Teknik kapasitesi yüzünden bir maçta sağ kanatta oynatılmıştı.

Geri
Üst Alt