#45 Marcão

Kim 20-25 edecek Marcao 15+ bonus öyle mi? Marcao 25-30 milyon Euro'dan aşağı gitmez akıllı olsunlar tok satıcıyı oynasınlar.
kuşlar bu konuda daha sabırlı oluyor ve bir şekilde daha iyi pazarlıyor.. dün konuştuklarına göre işte 23 M serbest kalması varmış oraya yakın teklif haricinde tutacaklar takımda diye konuşuruyorlar muhabirlerini mesela

bizim muhabirler 15 teklif gelecek -bu pozisyonda 17 ye çekilebilir falan filan gibi açıklama yapıyor yurtdışı muhabirleride bunları görüp kendi gazetelerini vs dolduryor diye düşünüyorum.

kim ne ediyorsa marcao %15-%20 fazlası eder en az reelde

18 + %20-25 pay sevillada oyanayıp somra net olarak pl yapar sevillada monchi 40 a falan yapıştırır.

bonservis getir acil

bonservisten çok satıştan pay önemli. Sevilla bu yaz 29 yaşındaki stoper diego carlos'u 35-40 milyona aston villa'ya sattı

marcao daha 26 yaşında. 13 milyon olsun ama sonraki satıştan pay %20 olsun

35'e satsalar 7 milyon daha gelir 20 olur rakam

Belki Kimmince Mili oldugu icin biraz daha fazla verebilir kulüpler. Iyi oyuncu gercekten.
bu kadar fazla para etmez fb li oyuncular. pazarlik hüneri ile falan alakasi yok olayin.
fb ya arkadan birseyler ceviriyor ya biz oyuncudan anlamiyoruz.

Kime evet diyelim hadi iyi oyuncu (20 küsürler falan etmez ama neyse)
Elif Elmas genc teknik falan (18 milyon€)
Asil inanilmaz olan Muriqiye bu kadar vermeleri (Galiba 18)

Bazen soruyorum kendime bu Neymar, Pogba paralari gercekten bir hesaptan bir hesaba geciyormu acaba diye yoksa baska islermi dönüyor...

Belki Kimmince Mili oldugu icin biraz daha fazla verebilir kulüpler. Iyi oyuncu gercekten.
bu kadar fazla para etmez fb li oyuncular. pazarlik hüneri ile falan alakasi yok olayin.
fb ya arkadan birseyler ceviriyor ya biz oyuncudan anlamiyoruz.

Kime evet diyelim hadi iyi oyuncu (20 küsürler falan etmez ama neyse)
Elif Elmas genc teknik falan (18 milyon€)
Asil inanilmaz olan Muriqiye bu kadar vermeleri (Galiba 18)

Bazen soruyorum kendime bu Neymar, Pogba paralari gercekten bir hesaptan bir hesaba geciyormu acaba diye yoksa baska islermi dönüyor...
çok büyük etken ne biliyor musun bence ..

fener medyası bu tip işlerde iyi çalışıyor . Youtube kanallarındaki adamlar hep diyor ki Kİm 'in çıkış maddesi 23 - İtalya Almaya Fransa ve 2 EPL takımı var diyorlar (olmasa bile)

hep yüksekte lanse ediyorlar topçuları

bizimkiler marcaoya mesela gelen 7 ....gelen 10 oldu vs diye tivittercılık oynuyor

full cash versinler acil para lazım
orası öyle tabii ama o zaman 2-3 M altında kalabilrler belki ne bileyim. ama ederini bulsun hem biz kazanalım hemde adamı destekleyelim gittiği yerde

Edit: hatta ben TR ye geri gelirse GS önceliklidir ya da başka takım isterse + para maddesi ödenmeli gibi şeylerde olmalı diyorum.

Geri
Üst Alt