- 12 Temmuz 2021
- 2.080
- 1.034
- 263
Valla bununla Keremi satsak iyi olur... Zannetmiyorum ikinci defa böyle bir sezon oynayacaklarini...
Tutmak risk olur ekonomik acidan
Tutmak risk olur ekonomik acidan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene sonra İngiltere'ye 40'a satarlar. %20-25 koydurmak lazım.Kariyerindeki en büyük takım biz oluruz demiştim. Sevilla'ya giderse g*t olacağım.
Yolun açık olsun.
2 sene sonra İngiltere'ye 40'a satarlar. %20-25 koydurmak lazım.
marcao gitmeli ki biz yaşayalımMarcao ikna edilmeli Kerem satılmalı bence..
Dursun'un transferde harcayacağı 40 milyon euro varmışmarcao gitmeli ki biz yaşayalım
kerem çift hane görmez maalesef. dursun bence 40myi oyuncu satişiyla birlikte söyledi. sıfırdan 40m koymak zor. 2017de bile bruma falan satıp 40m harcatmıştı. şuan ekonomi daha kötü o donemdenDursun'un transferde harcayacağı 40 milyon euro varmış1 de Kerem satılır para sıkıntısı olmaz bence
![]()
kerem çift hane görmez maalesef. dursun bence 40myi oyuncu satişiyla birlikte söyledi. sıfırdan 40m koymak zor. 2017de bile bruma falan satıp 40m harcatmıştı. şuan ekonomi daha kötü o donemden
İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fransız kulüp Rennes'de forma giyen Nayef Aguerd'i 35 miyon Euro'ya kadrosuna kattı.
Kim Min-Jae'ye Rennes talip oldu! Fenerbahçe ise 20 milyon euro istiyor
35 belki bi çıt yukarıda kalabilr ama TOTAL gelir olarak 25-30 bence alınabilinecek en yüksek reel bant. 20-25 te kötü olmaz tabii kibizim marcaoyu 35 milyon euroya okutmamız sürpriz olmamalı.
bravo sana can. koskoca forumda beni bir tek sen anladın.35 belki bi çıt yukarıda kalabilr ama TOTAL gelir olarak 25-30 bence alınabilinecek en yüksek reel bant. 20-25 te kötü olmaz tabii ki
hmm ?bravo sana can. koskoca forumda beni bir tek sen anladın.