#45 Marcão

Valla bununla Keremi satsak iyi olur... Zannetmiyorum ikinci defa böyle bir sezon oynayacaklarini...
Tutmak risk olur ekonomik acidan

Kariyerindeki en büyük takım biz oluruz demiştim. Sevilla'ya giderse g*t olacağım.
Yolun açık olsun.

Dursun'un transferde harcayacağı 40 milyon euro varmış :D 1 de Kerem satılır para sıkıntısı olmaz bence :D
kerem çift hane görmez maalesef. dursun bence 40myi oyuncu satişiyla birlikte söyledi. sıfırdan 40m koymak zor. 2017de bile bruma falan satıp 40m harcatmıştı. şuan ekonomi daha kötü o donemden

Piyasası oluştu. Kendisi de gitmeye niyetli sanırım. Zirvedeyken satmak en doğrusu olur. Ayrıca milli takıma girme bonusu vs. koyulabilir. Sevilla gibi takımların etiketiyle garanti çağırırlar.

kerem çift hane görmez maalesef. dursun bence 40myi oyuncu satişiyla birlikte söyledi. sıfırdan 40m koymak zor. 2017de bile bruma falan satıp 40m harcatmıştı. şuan ekonomi daha kötü o donemden
:D
qi5ymtz.gif

Senin alternatifin avel bir stoper diyorlar kaptan. Nasıl inanacağım şimdi ben buna? :cry:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fransız kulüp Rennes'de forma giyen Nayef Aguerd'i 35 miyon Euro'ya kadrosuna kattı.​

Kim Min-Jae'ye Rennes talip oldu! Fenerbahçe ise 20 milyon euro istiyor​

bizim marcaoyu 35 milyon euroya okutmamız sürpriz olmamalı.

Sevilla'ya gider. Sürpriz olmaz artık bu.

Geri
Üst Alt