#45 Marcão

inandım değil, ama izin tarihleri önceki kadroyla verilmiştir düşüncesindyim. Yönetim + teknik vsvs
okan geldiginde programı öne cekti zaten öyle bi durum olsa marcao efendi gelirdi ama okan ve simdiki yönetimden izinlidir transfer görüşmesi icin

okan geldiginde programı öne cekti zaten öyle bi durum olsa marcao efendi gelirdi ama okan ve simdiki yönetimden izinlidir transfer görüşmesi icin
oda da doğru gelemyen herkes milli takım izni mi ne deniyordu, haklısın.

ama o da saçma - adamın trasnfer görüşmesi var diye niye katılmasın ki kadroya - velevki sevilla "eyv biz çekildik" dese adam takımdan ayrı takılmış olcak orda. garip bir süreç

Resim

Marcao adam olsaydı önce kulüplerin anlaşmasını beklerdi. Belli ki kerem bunu dövmekte çok haklıymış

Ben aslında bu sene satmazsak seneye sadece 1 senelik kontratı kalınca sorun çıkarma veya pislik yapma potansiyeli görüyordum kendisinde. Ama öyle gözüküyor ki şimdiden yapmaya başlıyor gibi.

1 sezonluk sözleşmesi kalmış olsa problem olabilirdi ama şu anda avantaj kulüpte. Ha gönlüm güzel bir bonservisle gitsin, herkes mutlu olsun ister ama paşa paşa oynayacak kimseyle anlaşamazsak. 2 sezon laylaylom takılırsa o seviyeye zor çıkar.

Bak brezilya köylüsü vefalı ol

Sayemizde ekmek yedin seni adam ettik nankörlük etme

Seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan karakterindir unutma

Bu dünya küçük döner dolaşır eboue gibi para dilenirsin belli olmaz o yüzden

Giderken ardında bir kapı bırak

Emre utkucana ve diğer hak sahiplerine verilecek paralar düşünce elimize en az 12-13 kalacak şekilde satmak lazım. Kur bu fiyatlardayken birkaç oyuncu daha satmak lazım.

nankör herif bununda arkasından ağlayacak taraftar olur büyük ihtimalle

Marcao konusunda artık bir aksiyon almamız lazım, eğer gerçekten Sevilla nın teklif ettiği bonservis 8+2 gibi saçma sapan bir bonservis ise Marcao gelsin takımla çalışmalara başlasın. Yerine Abdülkerim alınmış olsa bile Marcao bu takımın en özel oyuncusu

Arkadaş bu işte bir terslik yok mu ? Oyuncuyu satan biziz. Görüşmeye giden biziz. Bu ne saçmalıktır ? Onların gelmesi gerekmiyor mu ? Tok satıcıyı oynamak bu kadar mı zor ? Bu görüşmeden sonra Sevilla 15 milyon euro'nun üstüne çıkar mı hiç ? Abi kulüpte 1 tane aklı çalışan adam yok mu ???

Cenk herhalde yine kulübün paralarıyla tüm dünyayı geziyor ilk Dursun dönemindeki gibi.

Geri
Üst Alt