- 3 Temmuz 2012
- 133.907
- 80.760
- 5.198
bunada inanmayın bi zahmet torrentin iziniyle adam orda kalamazTorrent izin vermiş diyordu birileri - gitmeden önce tabi sezon açılışı tarihi vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunada inanmayın bi zahmet torrentin iziniyle adam orda kalamazTorrent izin vermiş diyordu birileri - gitmeden önce tabi sezon açılışı tarihi vs.
inandım değil, ama izin tarihleri önceki kadroyla verilmiştir düşüncesindyim. Yönetim + teknik vsvsbunada inanmayın bi zahmet torrentin iziniyle adam orda kalamaz
okan geldiginde programı öne cekti zaten öyle bi durum olsa marcao efendi gelirdi ama okan ve simdiki yönetimden izinlidir transfer görüşmesi icininandım değil, ama izin tarihleri önceki kadroyla verilmiştir düşüncesindyim. Yönetim + teknik vsvs
oda da doğru gelemyen herkes milli takım izni mi ne deniyordu, haklısın.okan geldiginde programı öne cekti zaten öyle bi durum olsa marcao efendi gelirdi ama okan ve simdiki yönetimden izinlidir transfer görüşmesi icin
Nolduki recepnankör herif bununda arkasından ağlayacak taraftar olur büyük ihtimalle
adam antrenmana gelmiyorNolduki recep