#45 Marcão

Arkadaş bu işte bir terslik yok mu ? Oyuncuyu satan biziz. Görüşmeye giden biziz. Bu ne saçmalıktır ? Onların gelmesi gerekmiyor mu ? Tok satıcıyı oynamak bu kadar mı zor ? Bu görüşmeden sonra Sevilla 15 milyon euro'nun üstüne çıkar mı hiç ? Abi kulüpte 1 tane aklı çalışan adam yok mu ???

cenk ordanda betisle carvalhoyu halledecek

1 taş
2 dransfer

Çok abartılıyor mutlaka satılmalı.
10 milyon euro dahi benim için süper bir rakam.
Öyle aman aman oyun kurduğu filan yok ve üstüne bilhassa hava toplarında bariz kötü stoper.
Mental olarak zaten söylemeye gerek yok eksilerde.
Marcao 1
Muslera 2
Gitmesi çok mutlu edecek iki oyuncumuz

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaş bu işte bir terslik yok mu ? Oyuncuyu satan biziz. Görüşmeye giden biziz. Bu ne saçmalıktır ? Onların gelmesi gerekmiyor mu ? Tok satıcıyı oynamak bu kadar mı zor ? Bu görüşmeden sonra Sevilla 15 milyon euro'nun üstüne çıkar mı hiç ? Abi kulüpte 1 tane aklı çalışan adam yok mu ???

Bu gerizekali bizim carvalho ile ilgilendigimizi yedirememistir. O mun icin gidiyordur ispanya ya

Cok net geri zekalica bir hareket bu.

Ben daha once yazdim kisisel gorusum ederi en fazla 12m Euro.

Elveda gittigin yerde mutlu ol reis camurlar icinde mest ettigin Goztepe macindan bu karanlik sezondaki performanslarina kadar senden raziyiz tarihimizin en buyuk scouting basarisisin

gitmiş normal bi stoperdi

yerinin dolması kolay olacaktır

Süper Lig'in ve Uefa Avrupa Ligi'nin en iyi stoperine Sevilla'da başarılar.İspanya Ligi'nde Real Madrid-Valencia'dan sonra sevdiğim 3. takım Sevilla olur..

Sezon basi ana avrat sövüyordunuz nelssona hayirdir? Yeni mi akillandiniz iyi stoper oldugunda. Ama hayir degil. Ekstra Özellikler olarak marcao cok daha üstün ( nelssonu cok severim kaptan olmali)
marcaonun ayagı düzgün degil ve uzun pas atamıyor rakibe kendini dayayıp yere atlıyor

sezon bası sövüp simdi övsek ne oluyor insanların fikri degisebiliyor kendimizi güncelleyelim

Geri
Üst Alt