#45 Marcão

Şimdi bir tafafta 7.5 milyona çıkış maddesi varken 12 M getiren Ozan örneği var, diğer tarafta ise Marcao örneği... İnsafsız herif! Küme düşmeye oynayan takımdan alıp getirip vitrine sokan, takım arkadaşını dövdüğün halde seni yine de bağrına basan bir takım var. Durumu biliyorsun ve destek olacağın yerde köstek oluyorsun. kaça gidiyorsa defolup gitsin...

Nöbette takılmıyorum

Güle güle iyi hatırlayacağım son yaptıkların dışında.

Sonraki satıştan (dikkat edin kârdan değil) yüzde 15 almamız 12-15 arasındaki farktan daha önemli bence.

Sevilla bunu 40 50 ye rahat okutur 2 sene sonra.

Biz haftalardır 1 milyon bonusla uğraştık durduk.

Sevilla bunu 40 50 ye rahat okutur 2 sene sonra.

Biz haftalardır 1 milyon bonusla uğraştık durduk.
yapacak bişey yok renkdaş onların imkanlarıyla bizimkiler bir değil herifler 3 kere üst üste uefa alıyo boru mu

Sabredelim stoper piyasasi cok hareketlenecek sabrin sonu selamet. Ille de Sevilla diyorsa bize azicik minnet duymuyorsa 2 sene beklesin bedelsiz gitsin yeter be.

Sevilla kopegi de 15m vermedigine pisman olur, PSG-Bayern-Inter-Juve-Arsenal-ManU hepsi stoper bakiyor bu adamlarin aldigi stoperlere gore Newcastle-Lille-Marseille-Villarreal-Torino-Atalanta-Ajax falan da bakacak daha gormedigimiz takimlar da devreye girecek 15m vereni cok kolay buluruz.

Sevilla'nin bu pustca davranisi odullendirilmemeli. Bakin bizi hic odullendirdiler mi biz de kac defa ayni boku yedik oyuncu ayartip tum sezon bekledik sonunda gulen karsi taraf oldu.

Bunun menajeri bayagi beceriksiz biri herhalde. Baktim da Marcao disinda hic bir futbolcusunu tanimiyorum, alayi zaten Güney Amerika'da oynuyor.

Biraz akilli menajeri olsa daha iyi teklif getirirdi diye düsünüyorum.

Bana hatıradır ateşin
Yanarım, yanarım
Seni başka kimse bulamaz
Kayıbım, derinlerde

Kick GIFs | Tenor

Geri
Üst Alt