#45 Marcão

İlk defa bir arada oynayan bir defans dörtlüsü. Üstelik önlerindeki Donk da etkisiz elemandı. Biraz sakin olalım.
En kötü maçını oynadı bizde zaten diğerlerinde hiç hata yapmamıştı neredeyse.

harıka bır stoper.degerı ılerı de daha ıyı anlasılacak..

Birşeyi de bilmeyim ben arkadaş adam uyuyor resmen
İnşallah düzelir de GT olan ben olurum

Galatasaray düşmanlarının.....

Ulan resmen kaç haftadır adam kötü oynasa da bilmiş bilmiş gibi konuşsam diye bekliyorsun. Baktın kötü oynayacağı yok, maç içinde yaptığı bir hatadan hemen yapıştır.

Futbol cahili uza.

Iki kritik hata yapti, biri yedigimiz golde ve digeri hakemin penalti vermedigi pozisyonda ama her mac muthis oynayacak degil zaten. Ozan'da arka arkaya penaltilar yaptirmisti. Geldiginden beri oynadigimiz her macta takimin en iyisiydi, 1 mac kotu oynadi diye elestirin ama bos yere yerden yere vurmayi birakin.

çok iyiydi yine...dikine paslarla cıkması falan hepsi süper.penaltıdan önce pası yerden veren oydu.trabzonun golü önce donka yazar.yanından geçti gitti adam.golünde ise şansızdı.top şansına rodellega denen şerefsizin önünde kaldı.top marcaonun önünde kalsa harika diyecektik.

penaltı ise penaltı degil bence.donk yüzünden bugun çok iş düştü marcao ve luyindamaya üzgünüm.

Luyindama ile tercüman mert vasıtasıyla konuşuyorlar. İkisinin ortak bildiği bir dil yok mu?

Iki kritik hata yapti, biri yedigimiz golde ve digeri hakemin penalti vermedigi pozisyonda ama her mac muthis oynayacak degil zaten. Ozan'da arka arkaya penaltilar yaptirmisti. Geldiginden beri oynadigimiz her macta takimin en iyisiydi, 1 mac kotu oynadi diye elestirin ama bos yere yerden yere vurmayi birakin.
yine cok iyiydiki.hata yapsa ne olur..bak ilk gole kim attırmış.donk gibi vurdumduymaz ortasahada herkesin yanından gectiği biri varken ben marcaoya laf etmem.ilk golde donka yazar önce.

Geldiginden beri ilk defa cok kötü oynadi. Yerden yere vurmak sacmalik.

Benfica macinda "normal" haline dönerse sorun yok.

Penaltı pozisyonundan önce aptalca alanını boşalttı.sonrasında topla buluşan adama gereksiz bir hamle yaptı.
Luyindama ile genel anlamda iyiler yalnız ikisi de beklenmedik hatalar yapabiliyorlar.çevre kontrollerini geliştirmeleri şart

hata yapan adama kötü oynandı denmez arkadaşlar.şu saçmalıktan vazgeçin.evet yine iyi oynadı ama bu sefer hata yaptı.bu kadar ya.kör müsünüz

Geri
Üst Alt