#45 Marcão

Bu adamla Luyindama topu ayaklarına aldığında en yakınlarındaki orta saha oyuncusu 15 metre mesafede oluyor. Emre B., Melo, Atiba gibi oyuncu olmayınca da her seferinde topu sürüp kendileri oyunu kurmak durumunda kalıyorlar. Sonuçta mahalle maçı değil ki adamlar çalımlayarak gidip gol atsınlar, birilerinin sorumluluk alıp yaklaşması lazım. O yüzden ne Marcao'nun, ne de Luyindama'nın top kayıplarını yadırgıyorum. Nispeten kısa olmasına rağmen hava toplarında da gayet iyi. Fiyat performans olarak Gomis'ten sonra en iyi oyuncumuz olabilir. Esas piyasasını Benfica maçında yapacak tabii. Herifler de bizim Çağlar'a dediğimiz gibi ''ulan bu adam zaten bizim ligdeymiş, biz niye almadık'' derler inşallah.

valla bence çalınabilirdi abi,böyle diye diye agzımıza ediyolar.ndiayenin pozisyonunda sarı cıkmadı bi de.tehlikeli yerdi
Var orada bir hamle de diagne sanki çok kolay bırakmış kendisini orada.

Bize karşı böyle penaltı çalınsa baya baya söverdim oyuncuya ve hakeme açıkçası

Var orada bir hamle de diagne sanki çok kolay bırakmış kendisini orada.

Bize karşı böyle penaltı çalınsa baya baya söverdim oyuncuya ve hakeme açıkçası
şuna bak.net faul yapılmıs ya,o ara 2.golü bulsak 3-4 gelirdi belki.ne serefsiz bu hakem

Geri pasi yok gibi.

DzEj8GfWwAIkJST

İlk geldiğinde bende biraz tedirgin olmuştum ama adam mükemmel çıktı. Allah nazardan saklasın. Muazzam pas atıyor dikine oynuyor. Eskiden dikkat ederdim Muslera çok stoperlere top atmıyordu. Ama şimdi hem Marcao’ya atıyor. Bide uefa da iyi oynarsa sezon sonu için sıraya girerler. Tabi bonservisi baya tuzlu olur. Ozan’da olduğu gibi olmaz. 2 veya 3 katı istenir.

Dün hata yapmış olsa da bu takımın en sağlam topçusu bana göre bir kere mentalite olarak kesinlikle üst düzey bir adam,tabi kusursuz olmasını beklemek yanlış sonuçta geldiği takım orta da ve büyük takım da oynama farkı illa ki olacaktır..Bu tip hataları yapması da çok doğal 22 yaşında genç bir oyuncu

Gol yediğimiz pozisyonda suçu yokmuş net faul varmış yaw banada çok tuhaf geldi Rodallega'nın o kadar rahat vurması, Ama verilmeyen penaltı da hatalı biraz daha temkinli olmalı oralarda

Marcao hakkında yorum yapılırken 22 yaşında olduğu unutuluyor gibi geliyor bana. Bu çocuk Ozan'dan sadece bir kaç yaş büyük. Yani henüz tecrübesiz ve genç bir futbolcu. Elbette hataları olacaktır.
Serdar dediğimiz hırbo sözde ligimizin tecrübeli stoperlerinden fakat Kayseri'de gördük iki golde de yerlerde sürünüyordu. O yetersizi postalayıp daha genç ve daha potansiyelli bir adam aldık ne olursa olsun destek olmalıyız.

Herkes oynadığı iyi futbolu bir kenara bırakıp "Gol yedirdi" "Penaltı yaptırdı ama hakem vermedi" diye eleştiriyor sürekli ama gol pozisyonunda sıra Marcao 'ya gelene kadar suç bulunacak bir ton şey var. Mesela Donk 'un hem topu kaptırdığını hemde Nwakaeme karşısında defalarca çalım yediğini konuşmuyor kimse, gol pozisyonunda Rodallega 'nın Marcao 'nun ayağına net şekilde taktığını söylemiyor kimse

Galatasaray lehine olan pozisyonları konuşuyor tüm spor yorumcuları 2 gündür neden kimse direk gole sebebiyet veren bu "hatayı" konuşmuyor ? sahada 1616516 tane kamera bir o kadar da hakem var kimse mi Marcao 'nun ayağına darbe olduğunu görmüyor ?

Penaltı pozisyonu içinde bence penaltı çalınması için çok ucuz bir pozisyondu. Hani adamın ayağı yerde olsa top gol vuruşu yapacakken Marcao gelip taksa tamam derim de bu sezon şundan çok daha net penaltılarımız çalınmadı, ama tartışılan hamleyi yapan oyuncu Galatasaray forması giyiyor ya daha ligin sonuna kadar konuşurlar bunu

Bunların aksine adam tam bir şef. Hem defansta hem takımı hücuma çıkarma konusunda muazzam işler yapıyor daha takıma katıldığından beri 1 ay olmadı ama adam takımın en önemli oyuncularından birisi haline geldi. İnşallah uzuuuun yılları bizimle kalır en üst seviyede katkı vermeye devam edersin Marcao ...

Nazarımız degdi. Ama genel olarak stoperlerimiz seviye atladı.

Stoper pozisyonu cok zordur. 0 hata olamaz. 60 milyonluk stoperler de hatalar yapiyor. Onemli olan genel seviyelerine gore degerlendirmektir.

Müthiş bir tekniği var ve çok iyi oyun açıyor. Dün hataları oldu ama önünde oynayan Donk'un da vasat performansının etkisinin olduğunu düşünüyorum. O bölgede sağlam bir Fernando ile basit hata yapmayacaktır. Adamın tipi Melo'ya benzediği için yaşı unutuluyor sanırım, müthiş bir potansiyel.

Geri
Üst Alt