#45 Marcão

Napıyon sen ya o nası hata

Aslanim her mac yediriyon ama paslarin iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golden bağımsız:

Orta sahaların kancıkca mücadele edip bu kadar boşluk bıraktığı ve rakiplerin 3 saniye defansın önüne kadar geldiği bir takımda oynamak zor olsa gerek.

Allah güç kuvvet versin. Tek başlarına savaşıyorlar kale önünde rakiple.

Ben sözümün arkasındayım. Arkasında olmayıp, ilk maçtan g.t olanlar biraz ötede ağlarsa iyi olur.
4 ncü maç rezillik diz boyu sizin gibi aklı eksikler bir maçta çözer sonrada böyle kicinin üstüne oturur şapa oturur gibi
Bir daha benimle aşık atma böyle cuvalarsin

Galatasaray düşmanlarının.....

Ikinci yedirdiği golde bir an Semih geldi aklıma.

Tam Semihin yedirdiği gollere benziyor.

sent via GSC

Çok kızamıyorum adama ya iki stoper de devamlı birebir kaldılar orta saha yokmuş gibi. Düzgün bir takımda çok iyi iş yapar.

fernando belhanda ortada yoktu adeta orta sahamız rezalet marcao ve luyindamaya kaldı tüm yük gene de iyiydiler

Iki tane saglam takima karsi oynayinca batirdi, Trabzon macinda yedirdigi gol ve verilmeyen penalti, bugun ise sebep oldugu penalti ve yedirdigi ikinci gol. Oyun icinde iyi ama defansif yonden kendini cok iyi gelistirmesi lazim.

şimdi açık ve öfkesiz konuşmak gerekirse, adam şanssız maç oynadı

penaltı penaltı değil ve o ikinci goldeki topu kimse beklemiyordu benficalı oyuncu bile o nasil assist oldu diye şaşırmıstır, rastgele topu öne vuruyor oyuncu ve marcao dengesiz yakalanıyor

olur böyle şeyler bence gayet iyi oyuncu

Futbolun temel kuralı can alıcı yeri çevre kontrolü böyle bir malca hata yapan adamı tabiki Benfica Porto almaz

4 ncü maç rezillik diz boyu sizin gibi aklı eksikler bir maçta çözer sonrada böyle kicinin üstüne oturur şapa oturur gibi
Bir daha benimle aşık atma böyle cuvalarsin

git az öteye. Chavez’de sadece 1 maçını izledikten sonra gelip “bu adam olursa ben bir b.k bilmiyorum” gibi büyük laf edecek biri gelmiş bize aklı eksik diyor.

Lafını yedikten sonra her maç galatasaray’ın oyuncusu hata yapsın diye bekleyecek kadar da galatasaraylı(!)sın

Adamın defalarca maçını izlemiş biri olarak artılarını eksilerini üst mesajlarda yazım, ben lafımın arkasındayım. Senin ise ne olduğunu tüm GSC biliyor

Son düzenleme:
git az öteye. Chavez’de sadece 1 maçını izledikten sonra gelip “bu adam olursa ben bir b.k bilmiyorum” gibi büyük laf edecek biri gelmiş bize aklı eksik diyor.

Lafını yedikten sonra her maç galatasaray’ın oyuncusu hata yapsın diye bekleyecek kadar da galatasaraylı(!)sın

Adamın defalarca maçını izlemiş biri olarak artılarını eksilerini üst mesajlarda ben lafımın arkasındayım. Senin ne olduğunu tüm GSC biliyor [\QUOTE]Kekele kukele yapma nasıl oynadı anlat hele

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sana hiç birsey sölemiyorum aslanım,daha yasın genc mutlaka hataların olacak .
Oyunu mu kurucan ,defansmı yapacan
kim hata yapmıyor ki defansta.
Sen bu takımda ilk tahtaya yazılacak adamsın ,sonra luyindama gerisi önemli değil.

Trabzon maçındada çok net hatası vardı bu maçtada. İnşallah toparlar yoksa vay halimize.

Geri
Üst Alt