- 18 Kasım 2010
- 24.180
- 789
- 1.963
Napıyon sen ya o nası hata
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neredesin futbol ulemasıUlan resmen kaç haftadır adam kötü oynasa da bilmiş bilmiş gibi konuşsam diye bekliyorsun. Baktın kötü oynayacağı yok, maç içinde yaptığı bir hatadan hemen yapıştır.
Futbol cahili uza.
Neredesin futbol uleması
Galatasaray düşmanlarının.....
4 ncü maç rezillik diz boyu sizin gibi aklı eksikler bir maçta çözer sonrada böyle kicinin üstüne oturur şapa oturur gibiBen sözümün arkasındayım. Arkasında olmayıp, ilk maçtan g.t olanlar biraz ötede ağlarsa iyi olur.
4 ncü maç rezillik diz boyu sizin gibi aklı eksikler bir maçta çözer sonrada böyle kicinin üstüne oturur şapa oturur gibi
Bir daha benimle aşık atma böyle cuvalarsin
git az öteye. Chavez’de sadece 1 maçını izledikten sonra gelip “bu adam olursa ben bir b.k bilmiyorum” gibi büyük laf edecek biri gelmiş bize aklı eksik diyor.
Lafını yedikten sonra her maç galatasaray’ın oyuncusu hata yapsın diye bekleyecek kadar da galatasaraylı(!)sın
Adamın defalarca maçını izlemiş biri olarak artılarını eksilerini üst mesajlarda ben lafımın arkasındayım. Senin ne olduğunu tüm GSC biliyor [\QUOTE]Kekele kukele yapma nasıl oynadı anlat hele
belhanda hakkinda konus ilk olarak o tarihi kazik. Bos yapiyorsun yenidenKekele kukele yapma nasıl oynadı anlat hele
Sendeki beyni kuşa taksak ters uçar