- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi adam olduğunu söylemişmiydimbuluruz abim ayip ettin
Adam gibi adam olduğunu söylemişmiydim
Galatasaray Düşmanlarının .........
Galazone verecekmiş bulursan haber et izleyelimiptv'in yoksa pm'den bir hediye gelebilir agam be bulabilirsem
aynensoccer streams reddit yazın google a
halı saha maçlarının linkleri bile war
nasil oynadi reis? senin futbol bilgine daima güveniyorum biliyorsun. serdar aziz ve maicondan kötü olmadigini söyle lütfenYok yav bu adam öyle Serdar gibi ufak tefek şeyle sakatlanacak birisine benzemiyor 22 yaşında demeseler 28-30 filan derdim buna fizik olarak inanılmaz gelişmiş
Bir de gaddar bir yapısı var ikili mücadelelerde filan hiç canı yanmıyor sanki, transfermarkt 'a göre adam profesyonel kariyerinde sakatlık yaşamamış
Bu adamı saha domdom kurşunuyla filan vurmazlarsa sakatlanmaz maç kaçırmaz
Valla reis çata çat bayağı sağlam oynuyor yani hayatta Ahmet-Semih gibi filan kaçak güreşmiyor hani rakiple ilk mücadele eden adam o oluyor hani Melo Melo diyorlardı ya bildiğin Felipe Melo 'nun kayıp bir ikiz kardeşi olsa stoper oynasa bu kadar olurnasil oynadi reis? senin futbol bilgine daima güveniyorum biliyorsun. serdar aziz ve maicondan kötü olmadigini söyle lütfen![]()