#45 Marcão

Kim aldıysa helâl olsun. 4m çok bulduk ama oynadığı oyuna bakarsak azmış. Inş böyle oynamaya devam eder.

bunun orta saha ve kanat versiyonunu bulmak şart. 2 tane bu denli katkı alacak transfer yapsak ciddi fark yaratır takıma

Valla 22 yasinda , solak, brezilyali !! Daha ne olsun. Cok begendim, bulup getirenlerden Allah razi olsun!! Bir de serdar azize bunun tam 2.5 kati maaş veriyorduk!!!

Demek ki isteyince bulunabiliyormus iyi oyuncular.

Illa sirf gözümüzün önünde diye ligden sacmasapan kazmalara para savurmayalim artik (Ömer, Ahmet, Emre T. v.s.)

Marcao&luyindala defans hattını beğendim ama linnes ve ömer için aynı şeyleri söyleyemem.

Tabiki abartıyorum da sahadaki duruşu, müdahaleleri, topu kullanışı, topla çıkışları falan Boateng’in formda zamanlarını anımsatıyor.

Isini en fazla ciddiye alan, en konsantre oyuncumuz. Harika maclar cikardi. Marcao en kritik transferimiz oldu.

topunuz gelin
Ko-izveletos-Tu-10.gif

Geldiğinde hem verilen para hem de kimsenin tanımadığı bir oyuncu oluşundan dolayı, şu sıkıntılı süreçte kapalı bir kutuya niye bu kadar para verildi demiştim ama gerçekten çok iyi çıktı. Oynadığı tüm maçlarda beğendim ve süper performans sergiliyor.

İyi oyuncu üstüne koyarak giderze fazla durmaz buralarda.

4m verilip alındığında demek ki o potansiyeli görmüşler diye düşündüm ama yine de gelir gelmez bir anda böyle bir performans göstermesini hiç beklemiyordum. Yani potansiyeline yatırım yaptığımızı düşünüyordum ama çok şaşırttı. Adam sanki savunmamızın yıllardır değişmez ismiymiş, tüm takımı, ligi, hakemleri vb tanıyormuş gibi oynuyor. Rahat, özgüvenli, kendinden emin ve konsantre. Ve henüz 22 yaşında olmasına rağmen sanki çok tecrübeli bir stopermiş gibi de güven veriyor. Geldiğinden beri her maçın en iyisi neredeyse. Umarım yükselişine devam eder.

Geri
Üst Alt