#45 Marcão

Bunun gibi gercek bir 10 ya da adam gibi bir 8 no olsa (cop belhanda yerine)...

Ben İnatla çok övmemeye çalışıyorum nazar filan değmesin diye ama...

Porto ve Benfica'nın balonunu patlattı adam. :asd:

Ya arkadaş bu nasıl mantık Cengiz Ünder'de üç büyük görmeden Roma'ya gitti ya da Zeki çelik 2.ligden Lille'e gitti. Keza Çağlar Söyüncü. Şu cahil cühela argümanları kullanmayalım lütfen artık. Ergen bireylerin etiketçilik hastalığının tezahürü hep bu.

11 mio'ya alt yapıdan stoper satıp 4m'ye yerini doldurduk. Bu bir Scouting başarısıdır Kulübümüzü hep eleştiriyoruz ama böyle güzel şeylerde oluyor işte görmek lazım.

Ben İnatla çok övmemeye çalışıyorum nazar filan değmesin diye ama...

Porto ve Benfica'nın balonunu patlattı adam. :asd:

Ya arkadaş bu nasıl mantık Cengiz Ünder'de üç büyük görmeden Roma'ya gitti ya da Zeki çelik 2.ligden Lille'e gitti. Keza Çağlar Söyüncü. Şu cahil cühela argümanları kullanmayalım lütfen artık. Ergen bireylerin etiketçilik hastalığının tezahürü hep bu.

11 mio'ya alt yapıdan stoper satıp 4m'ye yerini doldurduk. Bu bir Scouting başarısıdır Kulübümüzü hep eleştiriyoruz ama böyle güzel şeylerde oluyor işte görmek lazım.
Daha çok Scout ekibe bırakmak gerekir transfer işini bence.

Adamlar işi biliyor demek ki. Orta sahayı full sat, fegholi hariç.

Ayagi cok temiz vallah

Frikikleri kullanabilir mi acaba

Marcaonun oynadiği 3 mac 1 gol 0 pozisyon helal olsun reis sen olmasan 10 kisi kalan Hataydan gol ve goller yiyebilirdik

En az üç sezon oynar inşallah sonra satarız

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftar yalnız satmaya çok meraklı nedense. Eskiden de böylemiydik biz? İyimi kötümü bu gelişim bilemedim.

Bizim taraftar yalnız satmaya çok meraklı nedense. Eskiden de böylemiydik biz? İyimi kötümü bu gelişim bilemedim.
ben satmaya karşı değilim,daha iyisi veya en azından dengi bir adam bulduktan sonra ,ayrıca tadımlık değilde biraz daha tutmalı oyuncuları klüpte sanki.

Böyle devam aslan parçası...İzlerken büyük keyif alıyorum.Attığı paslar muazzam...

Geri
Üst Alt