#45 Marcão

Maç konusuna yazdığım gibi 2 kartta da suç onun değildi. Daha sakin kalabilirdi fakat önünde orta saha olmayınca her topa luyi ile birlikte çıkmaya çalıştı ve yedi gayet normal. Bizde orta saha yok bekler patates tek suç marcaonun değil eksikleri var fakat linç edilmemeli.

Olm Esin hamile sen degil. Senin derdin ne lan

Bunun da zayıf noktası aynı benimki gibi
Kadın..
Kadın milleti şeytan abi şeytan..
Markao,Gözü aç ve aklı sürekli başka yerde..
O yüzden de esoes veriyor..

Nalet gelsin demediği sürece bu hataları yapmaya devam edecek..
Abi belki Avrupadaki oyuncuları falan çok iyi tanmıyorum burda buna çok hakim olan dostlarım var ama ben de bu hayatı çok iyi biliyorum..Bi kulağımızın arkası kaldı bu hayat tecrübesini ve bilgiyi elde etmek için bakın Ne demişim.
O kadar belli ki

kırmızı kartı kolay yedi fakat hem oyun kurma işi hem rakibi karşılama işini yapıyor. Bizim oyun sistemi değişmesi lazım stoper ve beklerin canı çıkıyor

gördüğü kırmızı kart SALAKLIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

APTALLIK !!!!!!!!!!!!!!1

MALLIK !!!!!!!!!!!!!!!!!111

bu kadar salak topçunun da biz de işi yok

kim istiyor gönderilsin

Yaptığı hareketlerin orta saha olmamasıyla alakası bile yok.ilk pozisyonda adamın arkası dönük topta göğsünde yapması gereken sadece adamı marke etmekti.2.pozisyon hani daha masum sayılabilir ama topla alakasız bu denli rakibe müdahelesi yine yersiz.

gördüğü kırmızı kart SALAKLIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

APTALLIK !!!!!!!!!!!!!!1

MALLIK !!!!!!!!!!!!!!!!!111

bu kadar salak topçunun da biz de işi yok

kim istiyor gönderilsin
1565980145473.webp

6 numara ile falan alakası yok.Geçen sene fernandonun yaşadığı sorunları yaşıyor.Fiziği bitik olduğu için yaptığı her faul sarı kartlık.İlk yarı atılmasa ikinci yarı kesin atılırdı.

Geri
Üst Alt