Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Her zaman soylenen bir laf vardir. Bugunun 15 milyonu yarinin 20 milyonundan iyidir. Simdi turşusunu kurabiliriz. Sezon gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman soylenen bir laf vardir. Bugunun 15 milyonu yarinin 20 milyonundan iyidir. Simdi turşusunu kurabiliriz. Sezon gitti
9 diyen kim?Satsaydik gercekten adam alacakmiydik sence ? 15 de degil gelen teklif 9 milyonmus
Neye gore sacma?Saçma bir söylem hocam.
Neye gore sacma?
Guzel, seninki de teori benimki de terori.Kalıp kendini daha geliştirirse daha iyi paraya gidebilir, ayrıca maaş zammı ve sözleşme uzatması da değerini arttıracaktır. Zamanında Ozan Kabak isimli kansız gencimiz kontratını uzatıp yarım sezon daha bizim kahrımızı çekse 11 yerine 25'e de gidebilirdi. Avrupa Ligi'nde oynamak ne kadar fark ettirir bilmiyorum ama şu performansını devam ettirirse bir yerde Marcao'ya da 12-13 milyondan daha iyi teklifler gelecektir.
eldeki kuş daldaki kuştan iyidirHer zaman soylenen bir laf vardir. Bugunun 15 milyonu yarinin 20 milyonundan iyidir. Simdi turşusunu kurabiliriz. Sezon gitti
Guzel, seninki de teori benimki de terori.
Diyelim 13 milyona gitti. Alirlar almadilar meselesini karistirma.
3 milyon da elde var 16 milyon
Marcao gitti
Kaan Ayhan 2 milyon
Cyprien 8 milyon
Hauge 4 milyon
Mendy free
Elde daha 2 milyon para var. Oraya da Zinkernagel veya birini kiralasan veya gercek 10 numara kiralasan
Fatih
Omar Luyi Kaan Sarac
Mendy Cyprien
Zinkernagel XXX Hauge
Falcao veya Cagne
Su kadro ile Rangers macina ciksan eler miydin? Bence elerdin. 6 milyon euro kaybettin mi?
1 tur atlasak 4 milyon daha kaybettin mi?
Sampiyonluk giderse 30 milyon daha kaybettin mi?
Ayrica AL'den alacagimiz puanlarla belki 3 4 takim daha gecip extra 4.5 milyondan da olduk mu?
Al, bu da benim teorim.
O da dogru, ben olsaydim diyelim.Güzel teori hocam ama başımızdakiler 13 milyonun yarısını Koita'ya verip gerisiyle de yarım sezon sonra beleşe çıkacak Dorukhan'a filan saracakları için pek gerçekçi gelmezdi. Rodrigues-Ozan'ı toplam 20'ye satıp 15'ini Diagne'ye yükleyen bir yönetimden bahsediyoruz. Senin kafandaki planı gerçeğe dökebilecek yönetim bizde olsa zaten Marcao da benim bahsettiğim, bu piyasadaki hak ettiği değerlere transfer yapardı.
Kusun kanadi kirik yaweldeki kuş daldaki kuştan iyidir
(kuş normal kuş)
Elimde kâğıttan yapılma beyaz bir kuş varKusun kanadi kirik yaw![]()
Bi git yaElimde kâğıttan yapılma beyaz bir kuş var
Uçur diyor umut kırılmasın bu kanatlar
Bir hayli yorgunuz, uzak mesafeler
Hazırla kendini beklenen bir yarın var
Guzel, seninki de teori benimki de terori.
Diyelim 13 milyona gitti. Alirlar almadilar meselesini karistirma.
3 milyon da elde var 16 milyon
Marcao gitti
Kaan Ayhan 2 milyon
Cyprien 8 milyon
Hauge 4 milyon
Mendy free
Elde daha 2 milyon para var. Oraya da Zinkernagel veya birini kiralasan veya gercek 10 numara kiralasan
Fatih
Omar Luyi Kaan Sarac
Mendy Cyprien
Zinkernagel XXX Hauge
Falcao veya Cagne
Su kadro ile Rangers macina ciksan eler miydin? Bence elerdin. 6 milyon euro kaybettin mi?
1 tur atlasak 4 milyon daha kaybettin mi?
Sampiyonluk giderse 30 milyon daha kaybettin mi?
Ayrica AL'den alacagimiz puanlarla belki 3 4 takim daha gecip extra 4.5 milyondan da olduk mu?
Al, bu da benim teorim.
Uzun zamandir kadin poposu begenmeyip performansi o derece artmasi sence tesadufi midir? @Emrah Duvar