#45 Marcão

Her zaman soylenen bir laf vardir. Bugunun 15 milyonu yarinin 20 milyonundan iyidir. Simdi turşusunu kurabiliriz. Sezon gitti

Her zaman soylenen bir laf vardir. Bugunun 15 milyonu yarinin 20 milyonundan iyidir. Simdi turşusunu kurabiliriz. Sezon gitti

Satsaydik gercekten adam alacakmiydik sence ? 15 de degil gelen teklif 9 milyonmus

Hemen 5 yillik sozlesme ve 40 milyon euro serbest kalma bedeli koyulmali.

Kalıp kendini daha geliştirirse daha iyi paraya gidebilir, ayrıca maaş zammı ve sözleşme uzatması da değerini arttıracaktır. Zamanında Ozan Kabak isimli kansız gencimiz kontratını uzatıp yarım sezon daha bizim kahrımızı çekse 11 yerine 25'e de gidebilirdi. Avrupa Ligi'nde oynamak ne kadar fark ettirir bilmiyorum ama şu performansını devam ettirirse bir yerde Marcao'ya da 12-13 milyondan daha iyi teklifler gelecektir.

Kalıp kendini daha geliştirirse daha iyi paraya gidebilir, ayrıca maaş zammı ve sözleşme uzatması da değerini arttıracaktır. Zamanında Ozan Kabak isimli kansız gencimiz kontratını uzatıp yarım sezon daha bizim kahrımızı çekse 11 yerine 25'e de gidebilirdi. Avrupa Ligi'nde oynamak ne kadar fark ettirir bilmiyorum ama şu performansını devam ettirirse bir yerde Marcao'ya da 12-13 milyondan daha iyi teklifler gelecektir.
Guzel, seninki de teori benimki de terori.
Diyelim 13 milyona gitti. Alirlar almadilar meselesini karistirma.
3 milyon da elde var 16 milyon
Marcao gitti
Kaan Ayhan 2 milyon
Cyprien 8 milyon
Hauge 4 milyon
Mendy free
Elde daha 2 milyon para var. Oraya da Zinkernagel veya birini kiralasan veya gercek 10 numara kiralasan
Fatih
Omar Luyi Kaan Sarac
Mendy Cyprien
Zinkernagel XXX Hauge
Falcao veya Cagne
Su kadro ile Rangers macina ciksan eler miydin? Bence elerdin. 6 milyon euro kaybettin mi?
1 tur atlasak 4 milyon daha kaybettin mi?
Sampiyonluk giderse 30 milyon daha kaybettin mi?
Ayrica AL'den alacagimiz puanlarla belki 3 4 takim daha gecip extra 4.5 milyondan da olduk mu?
Al, bu da benim teorim.

Marcao gitti
Kaan Ayhan 2 milyon
Cyprien 8 milyon
Hauge 4 milyon
Mendy free
Elde daha 2 milyon para var. Oraya da Zinkernagel veya birini kiralasan veya gercek 10 numara kiralasan
Fatih
Omar Luyi Kaan Sarac
Mendy Cyprien
Zinkernagel XXX Hauge
Falcao veya Cagne
Su kadro ile Rangers macina ciksan eler miydin? Bence elerdin. 6 milyon euro kaybettin mi?
Ayrica AL'den alacagimiz puanlarla belki 3 4 takim daha gecip extra 4.5 milyondan da olduk mu?
Al, bu da benim teorim.

Güzel teori hocam ama başımızdakiler 13 milyonun yarısını Koita'ya verip gerisiyle de yarım sezon sonra beleşe çıkacak Dorukhan'a filan saracakları için pek gerçekçi gelmezdi. Rodrigues-Ozan'ı toplam 20'ye satıp 15'ini Diagne'ye yükleyen bir yönetimden bahsediyoruz. Senin kafandaki planı gerçeğe dökebilecek yönetim bizde olsa zaten Marcao da benim bahsettiğim, bu piyasadaki hak ettiği değerlere transfer yapardı.

Güzel teori hocam ama başımızdakiler 13 milyonun yarısını Koita'ya verip gerisiyle de yarım sezon sonra beleşe çıkacak Dorukhan'a filan saracakları için pek gerçekçi gelmezdi. Rodrigues-Ozan'ı toplam 20'ye satıp 15'ini Diagne'ye yükleyen bir yönetimden bahsediyoruz. Senin kafandaki planı gerçeğe dökebilecek yönetim bizde olsa zaten Marcao da benim bahsettiğim, bu piyasadaki hak ettiği değerlere transfer yapardı.
O da dogru, ben olsaydim diyelim.

Bu arkadasi satasaydik keske.... son iki senede Sampionun disayn edilmis bir ligde her futbolcuyu satardim acikasi

Bir iki haftaya bu da sakatlanir.
Kolay değil öndeki beleşçilerij açığını Kapatmak.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Marcao gitti
Kaan Ayhan 2 milyon
Cyprien 8 milyon
Hauge 4 milyon
Mendy free
Fatih
Omar Luyi Kaan Sarac
Mendy Cyprien
Zinkernagel XXX Hauge
Falcao veya Cagne
Al, bu da benim teorim.

abdul'ün olduğu yerde böyle bir transfer döneminin ihtimali yok.

Geri
Üst Alt