#45 Marcão

Dengesiz hareketleri var.
Kafa toplarında kötü.
Pozisyonunu kötü şekilde kaybedebiliyor.
Top tekniği iyi.
Paslarının hızı ve yönü çok kaliteli.
Geriden oyun kurmak için çok ideal bir oyuncu.
Topa karşı agresifliği çok yüksek.
Bu nedenle kadromuzdaki en değerli adam.

Şu üsttekiler bence her zaman geçerli. Bazı haftalar iyi yönleri öne çıkınca 50 istiyorsunuz, kötü günlerinde defolsun diyorsunuz.
İşin gerçeği, 15’in üstünde bir teklif gelirse Galatasaray’ın şu finansal durumunda Marcao’yu satmama gibi bir alternatifi yok. 9 ayda 490 milyon TL zarar yapmış bir kulüp var.
Çok yüksek ihtimal marcao’dan sonra gelecek adam bizi tatmin etmez ama en azından takımın en aciliyeti olan bölgeleri doldururuz.

baya iyi oynadı ama artislenmeleri acil bırakması lazım
saatli bomb gibi geziyor

olmasaydi puan da alamazdik

Luyindama bizi kafasinda bitirmis gibi

Bunu bosuna AS Rom istemedi.
Kafada bitirmek değil bu. Herifin bariz hızı gitti sakatlıktan sonra ya. Topun nereye gideceğini de kestiremiyoe. Marcao un kademeye girdiği pozisyonda adama doğru çapraz gitmeyip düz koşsa tehlikeli atak olmaz marcao da riske girip kayarak kornere uzaklaştırmazdi. O pozisyon penaltı olabilirdi. Sırf yanlış yere yöneldi diye. Ki eski luyindama arkada kalsa bile yetiştirdi rakibe. Hantal servet gibi bi adam oldu çıktı. Bize yetmez.

GSCimbom Mobile App

Kafada bitirmek değil bu. Herifin bariz hızı gitti sakatlıktan sonra ya. Topun nereye gideceğini de kestiremiyoe. Marcao un kademeye girdiği pozisyonda adama doğru çapraz gitmeyip düz koşsa tehlikeli atak olmaz marcao da riske girip kayarak kornere uzaklaştırmazdi. O pozisyon penaltı olabilirdi. Sırf yanlış yere yöneldi diye. Ki eski luyindama arkada kalsa bile yetiştirdi rakibe. Hantal servet gibi bi adam oldu çıktı. Bize yetmez.

GSCimbom Mobile App

Haklisin renktas ama bence mental bir problem var gibi duruyor.
Eski Luyindama > Marcao .

Böyle satin alan varsa hemen yollamak gerekir benim düsüncem öyle , öyle bir gözetleme yaptim, özgüven felan kalmamis zaten.

Haklisin renktas ama bence mental bir problem var gibi duruyor.
Eski Luyindama > Marcao .

Böyle satin alan varsa hemen yollamak gerekir benim düsüncem öyle , öyle bir gözetleme yaptim, özgüven felan kalmamis zaten.
bana göre hic birzaman uzun süreli luyi > marcao olmadi. bunu bastan beri de yazmistim. gecen sene ilk devrede Marcao inanilmaz linc yerken de

Şu takım 10 gol yediyse aslan payı marcao ve taylan'ın. Takımın en iyi adamı. Tisserand ve lemosu bize koy, 20den fazla yemiştik şimdi

ilk geldiğinde seferovic ve rashad muhammed'i arkaya kaçırmalarıyla herkes dalga geçiyordu, hatta fenerliler sadık+serdar daha iyi diyordu. Bizim bazı aklı evveller de iyi olsa porto alır falan diyordu.

Bugün görüyoruz ki sadece iyi stoper değil, takımın lideri gibi duruyor. İnanılmaz iyi oynuyor. Yönetim linnes ile uzatmak yerine marcao ile 2 yıllık uzatsaymış keşke. Seneye sözleşmesi bitecek. Sene sonu ya satacağız, ya aşırı zam verip sözleşme vereceğiz. Aksi halde seneye bedava yollarız

Kirmizi kart görmeyerek oyundan atilmadigi icin kendisine tesekkur ederim

İzlerken çok keyif alıyorum umarım uzun yıllar bizde kalır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adami en az 20m euroya satmamiz lazim

Geri
Üst Alt