#45 Marcão

Marcao yanlışlıkla Brezilya milli takımına seçilse değeri iki katına çıkar. Bu yüzden Şampiyonlar Liginde sürekli vitrinde olmamız gerekiyor.
Menajerler ayarlıyor onu.

Sağlam menajeri olsa çoktan geniş listede adı geçerdi. Jailson bile sokulmuştu o listeye.

Böyle oynarsa yazın mutlaka satilmalıdır devre arası sampiyonluk yolunda olduğumuz için karşıyım ..hele bir de Brezilyaya seçilirse tadından yenmez . Oyuncu formsuzken satmak çok mantıksız zirve yaptığında satacaksin ki iyi para etsin

Luyindama ya da Marcao'nun devre arası satılmasına karşıyım.

Zaten orta saha yok santrafor yok. Bir de stopersiz kalmayalım.

stoperlere düşen yük ağırlaşacak
marcaoya Başarılar dilerim

Takımın %55'i falan bu adam yanındaki kazmaları bile idare edebiliyor, Olmadığı maçlarda hep diken üstündeydik ve kesinlikle Luyindama'dan aşırı iyi. Marcao açık şekilde bu takımın 1 numaralı adamı sözleşmesini uzatmamız gerekiyor.

Tek başına defans. Yokluğunda her maç min 3 gol yeriz. Antalya maçını da yenilgiden kurtaran oydu.

siz bakmayın antalya hiç gelmedi denmesine, amilton'un 1-2 tane çok kritik pozisyonunu engelledi. Mesela Luyindama'nın yanında jet gibi geçti ama Marcao önledi. Bugün o yoktu, otoban oldu orası

Allah sakatlık vermesin , uzun sureli sakatlandığı an sıçtığımız andır

Takımda futbolcu diyebileceğimiz iki isimden birisi (diğeri de bence babel kim ne derse desin). Pamuklara sarmamız lazım bunları. Hiç abartmıyorum takımda öyle bir hava var ki küme bile düşebiliriz. O derece rezil bir kadromuz var.

luyindama yerine markao gitsin diyordum ama mühim 1iymiş

Oynamadığı ilk maç 4 gol yedik bir o kadar da pozisyon verdik tesadüf değildir herhalde
Sallamaya son verelim.
Göztepe maçında da yoktu.

Zaten ne olduysa senin şu puan kaybı gelecek mesajından sonra oldu Antalya maçında.

Tüm totemi bozdun, dağıttın.

Sallamaya son verelim.
Göztepe maçında da yoktu.

Zaten ne olduysa senin şu puan kaybı gelecek mesajından sonra oldu Antalya maçında.

Tüm totemi bozdun, dağıttın.

Sarper ahbabım haftalardır Antalya ve Konya'da puan kaybedip Gençler ve Bjk'yi yeneceğimizi söylüyordu. Sene başı da Başak ve Ts deplasmanlarına alırız diyordu bana özelden.

Geri
Üst Alt