20 uygun, muhtemelen oyuncu da çok yüksek bir bedeli kabul etmezdi yeni sözleşmede. 17-18 milyona falan satarsak gayet iyi bence bu sezon sonu için.
Niye 3.5a bulmadık mı? Hatta geldiğinde itin götüne sokulmadı mı adam bu yaşına kadar neden benfica almadı diye20ye bir marcao daha bulmak zor olur saniyorum
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20ye bir marcao daha bulmak zor olur saniyorum
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20 yi 35 yapar@Emrah Duvar 1 milli davet bonservisine + kaç katar
Muslera'ya kaç vermeliyiz sence?1.2 m euro üstü olmamalı maaşı, brüt 2 milyon euroya gelecek zaten o durumda da. Avrupa'da da daha büyük bir kontratı alması kolay değil, şu bol keseden oturduğunuz yerden maaş dağıtmaktan vazgeçin, seneye yine ŞL olmazsa gelirler iyice dip yapacak, maaş ortalamasını 1 milyon euroya kadar düşürmek gerekiyor.
Muslera'ya kaç vermeliyiz sence?
fm mi oynuyorsun birader20 uygun, muhtemelen oyuncu da çok yüksek bir bedeli kabul etmezdi yeni sözleşmede. 17-18 milyona falan satarsak gayet iyi bence bu sezon sonu için.
Cm 03/04'te bıraktım ben o işleri. Joaquin-Denilson kanatlarıyla La Liga'yı öttürdüğüm zamanlar aklıma geldi şimdi ey gidi...fm mi oynuyorsun birader
içilmez mi şimdi bunaCm 03/04'te bıraktım ben o işleri. Joaquin-Denilson kanatlarıyla La Liga'yı öttürdüğüm zamanlar aklıma geldi şimdi ey gidi...