- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
20 uygun, muhtemelen oyuncu da çok yüksek bir bedeli kabul etmezdi yeni sözleşmede. 17-18 milyona falan satarsak gayet iyi bence bu sezon sonu için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 3.5a bulmadık mı? Hatta geldiğinde itin götüne sokulmadı mı adam bu yaşına kadar neden benfica almadı diye20ye bir marcao daha bulmak zor olur saniyorum
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20ye bir marcao daha bulmak zor olur saniyorum
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20 yi 35 yapar@Emrah Duvar 1 milli davet bonservisine + kaç katar
Muslera'ya kaç vermeliyiz sence?1.2 m euro üstü olmamalı maaşı, brüt 2 milyon euroya gelecek zaten o durumda da. Avrupa'da da daha büyük bir kontratı alması kolay değil, şu bol keseden oturduğunuz yerden maaş dağıtmaktan vazgeçin, seneye yine ŞL olmazsa gelirler iyice dip yapacak, maaş ortalamasını 1 milyon euroya kadar düşürmek gerekiyor.
Muslera'ya kaç vermeliyiz sence?
fm mi oynuyorsun birader20 uygun, muhtemelen oyuncu da çok yüksek bir bedeli kabul etmezdi yeni sözleşmede. 17-18 milyona falan satarsak gayet iyi bence bu sezon sonu için.
Cm 03/04'te bıraktım ben o işleri. Joaquin-Denilson kanatlarıyla La Liga'yı öttürdüğüm zamanlar aklıma geldi şimdi ey gidi...fm mi oynuyorsun birader
içilmez mi şimdi bunaCm 03/04'te bıraktım ben o işleri. Joaquin-Denilson kanatlarıyla La Liga'yı öttürdüğüm zamanlar aklıma geldi şimdi ey gidi...