#45 Marcão

Maalesef 3 golde de hatası vardı ilk golde aslan payı donkun olsa da cok kolay çalım yedi 2. Golde geç takibe geçti salihi 3. Golde bence penaltı yoktu ama ne olursa olsun orada daha dikkatli davranmaliydi .. belli ki yorgunlukla birlikte iyice gerilmiş bu akşam umarım hoca arada rotasyona yapar boss bu kadar kolay haracanacak adam degil

Marcao kötü oynadı mı tam kötü oynuyor ortası yok. Çok şanssız bir maç geçirdi en azından o penaltı olmasaydı bugün maç için farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Oynadığı zaman mübarek duvar oluyor, ama kötü günündeyse takımı resmen sabote ediyor. Bu Brezilyalıların tipik özelliği sanki. Canları istediği zaman onlardan iyisi yok. Ama o gün kafa dağınıksa sırf zarar.

Yorgun çocuk.. Saracchi yokken de daha fazla iş düştü buna.
Disiplin sorununu çözmesi lazım. Mustafa’ya yaptığı hareket kırmızı bence

Bana göre bu maça mutlaka Luyindama ile çıkmalıydık.

Donk hava topunu kaybetti hata vs yaptı diye söylemiyorum.

Alanya'nın hücum hattına bakarsak Donk yerine Luyindama çok mantıklı olurdu.

Umarım 1 hafta sonra oynanacak olan Alanya deplasmanında Luyindama 11 başlar.

Marcao bire bir kalınca bu tarz hatalar normal biraz tek hamleli bir oyuncu.

İlk gol aklını aldı Babacar. Aynısını Erzurum deplasmanında Ricardo Gomes'de yaptı orada da penaltı yaptırdı.

Penaltı pozisyonunda sakin kalmalı ama işte bu tarz defoları var. Saracchi'de olmayınca çok yalnız kalıyor o tarafta.

Bize sağladığı çok fazla + yönler olduğundan bu tarz - yönlerini görmemek lazım.

Elbette eleştirip kendisini geliştirmesini isteyeceğiz ama Marcao bu yani. Tek kaldı (burası önemli) ve hatalar yaptı ben çok şaşırmadım.

Penalti degildi. Les gibi oynadi katiliyorum ama o pozisyonda temas etmemis rakibe. Emre Kilinc'in pozisyonu ne kadar penaltiysa bu da o kadardi iste.

Tamam bok gibi oynadı da , bir maçta bu kadar rezil etmeyin adamı yav.

Bugün takımın üstünde ayrı bir şanssızlık vardı
Adam bunun için sinir yaptı
Kpaşa maçında Boss ile Marc devam etmeli

Takimin en iyi ve en degerli oyuncusunu bir kotu mac icin linc edenleri kiniyorum

bundan once en son hangi mac kotu oynadi hatirlamiyorum bile.

sonucta adam robot degil insan

Geri
Üst Alt