#45 Marcão

Evet fiziksel yönden world class olamayacak hiç zaten o yüzden bence tavanı kısıtlı Marcao'nun.

Dante vardı ona benzer işte zamanında belki Marcao da onun gibi gösterir kendisini.
World class olamasa dahi bizim için gayet yeterli stoper hava topları dışında tabi.
Luyi gidecek gibi sene sonu o yüzden açıklarını kapatacak bi stoper bulursak kendisi içinde bizim içinde daha iyi olur maalesef Donk ile olmuyor.

EuMsvGfXUAgMgJA.webp

hata yaptığı bütün maçlarda söyledim. konsantre olduğunda ligin en iyi stoperi kendisi. az biraz fiziksel dezavantajı ve öfke kontrol sorunu var. hava toplarında öyle aman aman kötü değil.

ulan halısahada bile 10 maçın tamamında aynı futbolu oynayabilen yok. mis gibi 23 yaşında stoper bulmuşuz, kulübü benimsemiş, ülkeye alışmış, takımın en çok ederi olan topçusu olmuş.

mantıklı ve yapıcı eleştiri faydalıdır ama boş eleştiri zarar verir. 800 bin € gibi bi paraya böyle performans veren topçuyu da 1-2 maç kötü oynadı diye eleştirmezsin.

bu herif sahada kendini yırtarken, 4 milyon civarı kazanan bi belhanda ve feghouliyle takım arkadaşınızı olduğunu düşünün...

düşününce sövdüm
aklıma bi de falcoa geldi :crushed:
onu yazmaya gerek duymadım zira kendisi bir takım arkadaşı bile değil...

bugün karda kışta arkadaşları kendini parçalarken instadan sadece sevgililer günü felan uğraşıp latin arkadaşlarıyla durumlaşan herifin neyini yazalım.

Bu aralar bende biraz tuhaf bir hayal kırıklığı var
Mental problemleri aşırı fazla bence
Hakemle beraber yaşıyor maçı ,takımla değil.Hakeme ceza kesebileceğinı düşünüyor,ileri de sürekli dillendirilen (spor programlarn da) kırmızı olayını yaşayacağız.
Veda edilmesi lazım 14-18m€

Belki hava toplarında world class değil ama topu oyuna sokmada klas oğlu klas. Avrupa’da geriden böyle oyun kuran kaç stoper var. Adanmışlığı ayrı bir gurur zaten. Geldiğinden bediri söylüyorum. Marcao 40-35 milyon arası bir kalitededir. Yurtdışına gittikten sonra değeri 60 milyon euro olur.

Yaptığı hareketler artık dikkat çekiyor hakemler tarafından ilk atılacak kişi kendisi olacak .Kasımpaşa maçında yenilen golde Muslera ile beraber büyük hata yaptılar .dikkatli ve sakin olması lazım .
Serdar aziz ve gustavo her maç kırmızı olması lazım hakemler görmüyor
Ozan tufan her pozisyon kendine yere atıp topu eline alıyor hakem faul çalıyor buna konuşan yok bu arada

Geri
Üst Alt