Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
Bir daha yazmamSami banı hak ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha yazmamSami banı hak ediyor.
Reis 10/10 luk bi adam yok zaten dünyada,messiyle ronaldoyada 9 verirsin bu tarz değerlendirirsen defans yapmıyo yada yeteri kadar yapmıyolar diyeMarcaoda iki seye kilim ben. Hava topu felan bile degil
1. Elini kolunu fazla kullanmasi
2. kendisini bazen cok kolay atmasi
yoksa herif muazzam birsey. Arkadan rahat cikmamizin ana sebebi. luyi yokken, Nando yokken tek basina direndi. Defansin lideri oldu
Zaten öyle. Marcao takimda en cok sevdigim oyuncudur Nando ileReis 10/10 luk bi adam yok zaten dünyada,messiyle ronaldoyada 9 verirsin bu tarz değerlendirirsen defans yapmıyo yada yeteri kadar yapmıyolar diye
öyle bi adamında bizde işi olmaz,kıstası arşa çıkarmamak lazım
el kolda olur,hiç maç yapmadınızmı yav adamlar nabızsız oksijensiz oynuyo biz sadece tvde izlerken bile hakemlere haksızlıklara tvleri parçalayıp duvarları yumruklayarak tepki veriyoruz bu. adamlarında sahada bazı şeyleri yapacağını tahmin etmek lazım,hak verelim doğru yapıyolar demiyorum ama empati yapınca daha anlaşılır oluyo bu durum
bu lige göre zaten duran toplarda ceza sahasına atılan toplarda kaleciye temas etmesen bile yalandan yere atlayıp faul alıyolar,marcaonunkilerde faul o zaman katılıyorum ama bu sadece bizim mal lig için geçerlibu arkadaş kendini yere atmıyor aynı selçuk inan gibi faul alıyor. topla hareket halindeki bir oyuncuya arkadan en ufak temas faul sebebidir.
marcaoda topla çıkarken vücudunu çok iyi kullanıyor ve her seferinde aptal gibi dokunuyorlar herife. top ayağındayken en rahat olduğum oyuncu kendisi ve arda.
EPL'de onlara faul vermiyorlar kolay kolay.bu arkadaş kendini yere atmıyor aynı selçuk inan gibi faul alıyor. topla hareket halindeki bir oyuncuya arkadan en ufak temas faul sebebidir.
marcaoda topla çıkarken vücudunu çok iyi kullanıyor ve her seferinde aptal gibi dokunuyorlar herife. top ayağındayken en rahat olduğum oyuncu kendisi ve arda.
Simeone’nin tedrisatından geçerse seviye stlar belkiEPL'de onlara faul vermiyorlar kolay kolay.
Zaten Marcao da EPL'ye hiç uygun değil.
Atletico'ya falan gitse de savunma yapmayı öğrense keşke.
EPL'de onlara faul vermiyorlar kolay kolay.
Zaten Marcao da EPL'ye hiç uygun değil.
Atletico'ya falan gitse de savunma yapmayı öğrense keşke.
bu lige göre zaten duran toplarda ceza sahasına atılan toplarda kaleciye temas etmesen bile yalandan yere atlayıp faul alıyolar,marcaonunkilerde faul o zaman katılıyorum ama bu sadece bizim mal lig için geçerli
normalde bu pozisyonların hiçbiri faul değil neredeyse,hakemler boş boş faul çaldığı için izleyen herkes faul diye alıştı
Kes!yollayın şunu artık yaw hareketlere bak
@Sami Karakoç var ama toptan anlamıyo benceMarcao’yu begenmeyen bir GS taraftari yoktur herhalde.
İsabet olur Sami kardeşim.Bir daha yazmamEn ufak zıt görüşte çullanmaya devam edersiniz insanların üstüne
Byyyeee byyeeBir daha yazmamEn ufak zıt görüşte çullanmaya devam edersiniz insanların üstüne
Luyindamaya bok atan çok da Marcao'yu beğenmeyen pek görmedim.Denayer
Maicon
Chedjou
Semih Kaya
Ahmet Calik
Serdar Aziz
Koray Gunter
Burdisso
Cris
Dany
Bu adamlari izlemis taraftar Marcao ve Luyindama’yi begenmiyor, garip. Bazi ozelliklerini gelistirmeli falan derseniz anlarim da hani zaman zaman bok atanlar bile oluyor. Bu ikiliyi begenmeyenler kimi takimda gormek istiyor? Nasil bir stoper olmali, isim verin cidden merak ediyorum Dort dortluk stoper beklentiniz varsa daha cok beklersiniz cunku oyle bir stoper yok. Her stoperin eksikleri var. Oyuncunun potansiyeline bakmak daha dogru bir bakis acisi.
Denayer’i bu listeye dahil etmek talihsizlik olmuş açıkçası Denayer bizim iki stoperdende daha komple bi adam he ileride ne olur ne değişir bilemem ama Marcao ve Luyi onun seviyesine gelemedi henüz tabi Luyi defansif olarak daha iyidir de komple değerlendirdim.Denayer
Maicon
Chedjou
Semih Kaya
Ahmet Calik
Serdar Aziz
Koray Gunter
Burdisso
Cris
Dany
Bu adamlari izlemis taraftar Marcao ve Luyindama’yi begenmiyor. Bazi ozelliklerini gelistirmeli falan derseniz anlarim da hani zaman zaman bok atanlar bile oluyor. Bu ikiliyi begenmeyenler kimi takimda gormek istiyor? Nasil bir stoper olmali, isim verin cidden merak ediyorum Dort dortluk stoper beklentiniz varsa daha cok beklersiniz cunku oyle bir stoper yok. Her stoperin eksikleri var. Oyuncunun potansiyeline bakmak daha dogru bir bakis acisi.