Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mo +Onyekuru Diagne üzeri alinacakMarcaoyu satıp onyekuru+mohamed opsiyonlarını çekip stoper ve os çözeceğiz knk biraz kötü davranmıyormusun bu adama
max 9-12 arası birşey getirir. Onyekuru+muhammed+os+free stoper ucu ucuna yeter belki.Marcaoyu satıp onyekuru+mohamed opsiyonlarını çekip stoper ve os çözeceğiz knk biraz kötü davranmıyormusun bu adama
her maçı kazanmak,her sene şampiyon olmak,her maç iyi oynamak imkansıztayfur'u düşürmekten son anda vazgeçmeseydi şuan burda tek eleştiren ben olmazdım. Yalnız demokrat. 1 senesi kaldı allahtan kurtuluyoruz![]()
13e gidermax 9-12 arası birşey getirir. Onyekuru+muhammed+os+free stoper ucu ucuna yeter belki.
her maç bu tarz bir falso hareketi var. Daha geçen içerdeki maçta herifin kafaya diz attı da allahtan kart yemedi.her maçı kazanmak,her sene şampiyon olmak,her maç iyi oynamak imkansız
13e gider
İlk geldiğinde arkasına atınlan yüksek toplarda top yerde sektiği an dağılıp adamı kaçırıyordu. Rashad muhammedi kaçırmıştı golü yedirmişti allahtan o hataları artık yapmaz oldu. Timingi artık ayarlıyorher maç bu tarz bir falso hareketi var. Daha geçen içerdeki maçta herifin kafaya diz attı da allahtan kart yemedi.
+ hava topuna çıkmasını bilmeyen stoper istemiyorum takımda.
Bizdeki önemi çok büyük bu adamın ve çoğu maçtada iyi oynuyo,tek tük yakıyo o kadarda olurHava toplarindan dolayi kil. O da olsa zaten isi ne bizde
Marcaoda iki seye kilim ben. Hava topu felan bile degilBizdeki önemi çok büyük bu adamın ve çoğu maçtada iyi oynuyo,tek tük yakıyo o kadarda olur
kafa topları ortalamada boyuda çok uzun değil bunun birkaç eksiği olur vardır
benim beğenmediğim özelliğide topla ileri katedince rahat pas opsiyonu yoksa yada takımın nefes alması gerekiyosa arkasındaki adam dokununca yere atlıyo hemen,selçukta bunu çok yapıyodu onu sevmiyorum bende
Adamın bizim oyun tarzına göre(!) etkisi %90,yaptığı hatalardaki etkisi 10 ki çok nadir o %10 devreye giriyoher maç bu tarz bir falso hareketi var. Daha geçen içerdeki maçta herifin kafaya diz attı da allahtan kart yemedi.
+ hava topuna çıkmasını bilmeyen stoper istemiyorum takımda.