#45 Marcão

her maç bu tarz bir falso hareketi var. Daha geçen içerdeki maçta herifin kafaya diz attı da allahtan kart yemedi.
+ hava topuna çıkmasını bilmeyen stoper istemiyorum takımda.
İlk geldiğinde arkasına atınlan yüksek toplarda top yerde sektiği an dağılıp adamı kaçırıyordu. Rashad muhammedi kaçırmıştı golü yedirmişti allahtan o hataları artık yapmaz oldu. Timingi artık ayarlıyor

Hava toplarindan dolayi kil. O da olsa zaten isi ne bizde
Bizdeki önemi çok büyük bu adamın ve çoğu maçtada iyi oynuyo,tek tük yakıyo o kadarda olur

kafa topları ortalamada boyuda çok uzun değil bunun birkaç eksiği olur vardır

benim beğenmediğim özelliğide topla ileri katedince rahat pas opsiyonu yoksa yada takımın nefes alması gerekiyosa arkasındaki adam dokununca yere atlıyo hemen,selçukta bunu çok yapıyodu onu sevmiyorum bende

Bizdeki önemi çok büyük bu adamın ve çoğu maçtada iyi oynuyo,tek tük yakıyo o kadarda olur

kafa topları ortalamada boyuda çok uzun değil bunun birkaç eksiği olur vardır

benim beğenmediğim özelliğide topla ileri katedince rahat pas opsiyonu yoksa yada takımın nefes alması gerekiyosa arkasındaki adam dokununca yere atlıyo hemen,selçukta bunu çok yapıyodu onu sevmiyorum bende
Marcaoda iki seye kilim ben. Hava topu felan bile degil
1. Elini kolunu fazla kullanmasi
2. kendisini bazen cok kolay atmasi

yoksa herif muazzam birsey. Arkadan rahat cikmamizin ana sebebi. luyi yokken, Nando yokken tek basina direndi. Defansin lideri oldu

her maç bu tarz bir falso hareketi var. Daha geçen içerdeki maçta herifin kafaya diz attı da allahtan kart yemedi.
+ hava topuna çıkmasını bilmeyen stoper istemiyorum takımda.
Adamın bizim oyun tarzına göre(!) etkisi %90,yaptığı hatalardaki etkisi 10 ki çok nadir o %10 devreye giriyo

o 10luk kısım için 90lık kısmı çöpe atamayız

Heaaa

images (52).webp

Geri
Üst Alt