#45 Marcão

benim anlamadığım o avrupa maçlarında bütün oyuncularımız mükemmeldi de março mu sıçtı sadece

Bu maç da fena oynamadı aslında ama işte bir hata tüm doğrularını götürüyo kendisi futbolun en acımasız 2.mevkisinde oynuyo ve belki de gözümüze çarpmicak hataları bile çarpıyo.

Ama ha 22 ha 23 ha 24 derken herif olgunluk yaşına erişti neredeyse ve savunma olarak istenilen gelişimi gösteremedi hala kimilerine göre geliştiricek ama ben kendisini Varane olarak görüyorum kafa yapısı olarak

Bu maç da fena oynamadı aslında ama işte bir hata tüm doğrularını götürüyo kendisi futbolun en acımasız 2.mevkisinde oynuyo ve belki de gözümüze çarpmicak hataları bile çarpıyo.

Ama ha 22 ha 23 ha 24 derken herif olgunluk yaşına erişti neredeyse ve savunma olarak istenilen gelişimi gösteremedi hala kimilerine göre hala geliştiricek ama ben kendisini Varane olarak görüyorum kafa yapısı olarak

Golde hatanın yarısını linnese yazarım bu arada. Gıcıklık olsun diye attım videoyu :D

benim anlamadığım o avrupa maçlarında bütün oyuncularımız mükemmeldi de março mu sıçtı sadece
Bu mantıkla hiç bir oyuncuyu eleştiremezsin ama söyleyeyim Luyindama gayet iyidi ve en çok fark yaratan adamdı Avrupa'da.

Ha diyorsanki o seviyede Marcao yeterli vs, ona da senin fikrindir demem çünkü açık bir şekilde çok kötüydü.

Aşırı yanlı bir yorum. 2 benfica maçında da ŞL grup maçlarında da döküldü.

En büyük problem zaten o maçların hemen hepsinde kötü olması.

Ligde genel olarak iyi.
Sampiyonlar liginde nando+ luyi ic saha psg macinda haric kim iyidi? Kimse. Bak luyi sadece 1 macta iyidi diyorum. Kollektif olarak yarroyu yemistik gecen sene

Bu mantıkla hiç bir oyuncuyu eleştiremezsin ama söyleyeyim Luyindama gayet iyidi ve en çok fark yaratan adamdı Avrupa'da.

Ha diyorsanki o seviyede Marcao yeterli vs, ona da senin fikrindir demem çünkü açık bir şekilde çok kötüydü.
Psg maçında adamını kaçırdı. Golü yedik. ligde de saçma hatalar yapıyordu azalttı o günden bu yana. Ankaragücü maçında hele saçma penaltı yaptı 2 2 bitti maç. O gün beni delirtmisti

Arkadaşlar sevdiğiniz adamı abartı övüp sevmediğinizi abartı yerdiğiniz sürece hiç bir şey tartışamayız burada.

Marcao abarttığınız kadar iyi bir stoper değil, gerçek olan bu.

Avrupa'da Ozan Kabak kadar bile iş yapmadı. Çocuk kariyerinin ilk maçlarına çıkmıştı bir de hem de daha kötü savunmayla.

Geri
Üst Alt