- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.669
- 5.093
Son 14 maç, sonra dinlenirsin sosyal medyadan göt beğenirsin reis.
Aç şampiyonluk modunu.
Aç şampiyonluk modunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum fakat bunun için yanina iyi bir mentor defansın kurdu olmuş tecrübeli biri gerekiyor. Ha bununda hallettik diyelim gerisi marcao ya kalıyor. Full konsantre olduğu zaman dediğin gibi belkide world class stoper olacak.Stoper özellikleri yaşla gelişir 2-3 sene sonra Marcao'dan top class stoper çıkma ihtimali var.Eksiklikleri birebir markaj-kafa-fizik-agresiflik vs bunlar zamanla halledilebicebilecek eksiklikler.
karsi takiminin forvetine karsi inisli cikisli performans sergiliyor genelde. Karagumruk macinda Sobiech, Alanya macindaki hucum oyunculara hep sorun yasadi.
Iyi stoper ama abarttiginiz kadar mukemmel degil

aminAllah bağışlasın.
Tarihimizin en iyi stoperi hakkında böyle kouşmak üzdü biraz renktaşönce babacar sonra lobianidzenin amuda kaldırdığı 30 milyonluk müthiş stoper
kadıköy galibiyeti rüyaya soktu biziKötü bir takımımız var bunu kabullendim artık. Biraz Muslera dışında hepsi defolu
valla beni sokmadı yenileceğimizi biliyordum. tahmin başlığında 1 yazdımkadıköy galibiyeti rüyaya soktu bizi
kaç haftadır organize bir gol yok hepsi bireysel