#45 Marcão

Portekiz milli takımı kendisi için çok mantıklı ve Portekiz'in de ihtiyacı var Dias ile iyi bir ikili olurlar eğer vatandaşlığı varsa çağırabilirler bu aralar belki. Bu olursa ve oynarsa Marcao'yu çok rahat 20 üstüne satabiliriz ki, Marcao'nun devre arası yada sezon sonunda satılma ihtimalini çok yüksek görüyorum ve sanki doğru zamanda olur bu çünkü şu anlar piyasasının en yükseği bulduğu anlar o yüzden değerini bulan bir teklife satmamazlık etmemeliyiz satmazsan oyuncuda düşüşe geçer alacağın parayı da alamazsın bunun çok örneği var ülkemizde.

pepe aslen brezilyalı ama portekiz milli oynuyor. Var böyle örnekler. Gerçek veya değil bilmem ama olabilir

portekiz işi olursa wolwese 30m euro + sonraki satıştan pay ile sattık bile

Şu ligden kimler kimler avrupaya gitti salak sacma topçulara milyonlarca euro döktüler gerizekalı Avrupa kulüpleri. Ulan bizim takıma gelince ceplerini akrep bağlıyor. bizim takımın maçlarını izlemiyorlar sanırım lan marcao geldiğinden beri üst düzey top oynuyor hakikaten. Geçen sene ve bu sene ön liberosuz, orta sahasiz müthiş derecede az gol yiyoruz şansla balla alakası yok tamamen marcao gibi insan üstü, hayvan gibi kaliteli topçumuz sayesinde. Bu salak Avrupa kulüpleri ozan tufana, şişirilmis balon vedat murice, elif elmasa, ozan kabağa falan saciyorlar parayı. Aklım almıyor hala. Ayrica bu adami 25 den aşağı satanın da Allah belasını versin o kadar net söylüyorum

Ulan forum ulan forum =) adama söylemediğinizi bırakmıyordunuz geçen sene her adam bunu geçiyor diye. Bu senede kavga etti diye silenler oldu şimdi de dünyanın en iyi stoperi yaptılar. Aynisini Nellsonna yapıyorlar şimdi yakında dünyanın en iyisi o olur. Anlık değerlendirmeler yüzünden bu futbol ilerlemiyor sabır denen şey bizim Türklere verilmemiş hemen zengin olayım hemen başarı gelsin vs

bu nacizane vücudum kendisine hizmette her daim hazırdır o7

Ulan forum ulan forum =) adama söylemediğinizi bırakmıyordunuz geçen sene her adam bunu geçiyor diye. Bu senede kavga etti diye silenler oldu şimdi de dünyanın en iyi stoperi yaptılar. Aynisini Nellsonna yapıyorlar şimdi yakında dünyanın en iyisi o olur. Anlık değerlendirmeler yüzünden bu futbol ilerlemiyor sabır denen şey bizim Türklere verilmemiş hemen zengin olayım hemen başarı gelsin vs
Ben hep kormusumdur gecen sene. Zaten geldiginden beri, en sevdigim oyuncudur (nandonun önünde)

Portekiz milli takımı 45 yaşındaki fonte ve pepeyle oynuyor

Gram düşünmem marcao yu alırım kadroya.

Su anki hali 25m. Uelde oynadigimiz 3 macin 2 sinde haftanin 11e secildi. Insallah böyle devam eder de en az 25kopaririz

Doğru ama Marcao Brezilyalı. Çift pasaportu da yok.
Oturum izni illaki almıştır portekize gelince 2017 de. 350 bin euroluk yatırımla direkt alabiliyorsun zaten

5.yılda vatandaşlık alabiliyorsun. 2022 de başvurduğu taktirde pasaportu alabiliyor.

Tek şartı senede 7 gün portekizde geçirmek. Onuda tatillerde halleder heralde

Portekizliler milli takımı bastırıyormuş oynaması için biz beden düşünmüyoruz milli takım için Türkiyeyi de seven bir adam

Marcao:

"Portekiz vatandaşlığım yok. Portekiz Milli Takımı haberi doğru değil."

Marcao: "Brezilya pasaportum var. Portekiz'de 1.5 sene oynadım ama oranın pasaportunu alabilmek için 5 seneyi tamamlamak gerekiyor. Yani Portekiz Milli Takımı haberleri gerçeği yansıtmıyor."

Fatih Terim: "Biz onun Brezilya'da oynayacağını düşündük."

Geri
Üst Alt