#45 Marcão

Bin Salman olsam, 25 milyon poundu basip Marcaou alirdim. Rahat ligde kalmalarini saglar 3-4 iyi transferle beraber.

iyi para kaldıracağız kendisinden inşallah gelen parayla 2-3 tane genç geleceği olan topçu alırız yine.

Bir taraftar olarak ne kadar para getireceğiyle hiç ilgilenmiyorum, bana ne onu yönetim düşünsün nitekim gitmesini istemiyorum; çünkü onun gibisini bulacağımıza ihtimal vermiyorum.

Oyununu izlerken gereksiz bir hüzün kaplıyor içimi iyi paraya gidecek belli ki ve bizi de çok seviyor muhtemelen gözyaşı dökecek giderken ama yerine kimi koyacağız orası mechul bu kısmı çok düşündürüyor beni ...

Chelsea'ye gidecek diye kolpa yapılan Szalai'nin beş misli falan daha iyi topçu. Hem bu kadar sert hem bu kadar teknik adam var mı piyasada , çok nadir. Kolay çalım da yemiyor eskisi gibi. Bizde değil az daha marka değeri yüksek bir ligde oynasa 50 kağıda giderdi en az.

olur da avrupa liginde kendimizi yarı finale falan atarsak brezilya milli takımına çağrılması olası böyle olursa fiyatı direk 30-35 milyon euro olur.

Chelsea'ye gidecek diye kolpa yapılan Szalai'nin beş misli falan daha iyi topçu. Hem bu kadar sert hem bu kadar teknik adam var mı piyasada , çok nadir. Kolay çalım da yemiyor eskisi gibi. Bizde değil az daha marka değeri yüksek bir ligde oynasa 50 kağıda giderdi en az.
Sert ve temiz oynuyor. Mental gelişimi çok acayip. Ayrıca Nelsson'un iyi bir denge stoperi olması Marcao'ya orta sahaya kadar basma rahatlığı veriyor. Önceden bu kadar yapmıyordu. Porto'da, Benfica'da şu oyunu oynasa 50-60'a transfer yapardı.

Böyle göz önünde olan oyuncuları Everton sever. Devre arası 30+ teklif yapabilirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Popescu'dan sonra Galatasaray'a gelmiş en iyi defans oyuncusu. Nelson'u da eğit iyi ikili olursunuz.

FGNKidfWQAMpGJ2

Müthiş topçu Man City'e gitse sırıtmaz

Geri
Üst Alt