#45 Marcão

Milli takıma çağırılmak için daha ne yapsın?
Er yada geç milli takıma çağrılacak, o nedenle satmak için bu gelişmeyi beklemek lazım.
Fiyatı katlayacaktır...

Mustafa Demirtaş: “Marcao dün akşam 14 ikili mücadelenin 13'ünü kazanmış. Kaybettiği ikili mücadele gibi gözüken pozisyonda da Immobile ile birlikte hava topuna çıkıyor, aslında ikisi de topa vuramıyor. Hakikaten kusursuz performans.”

2004 yılından beri galatasaray'ı takip ederim song-tomas ikilisini izledim, servet cetin'in 1 sezonluk fiziksel üstünlüğüne dayali stoper performansını izledim, tomas ujfalusi'nin lider ve savunma komutani performansını izledim ama ben bu kadar yıllık izlediğim galatasaray'da marcao gibi dominant savunma hiç izlemedim. Rakibi sindiren onlarin prikolojisine girip kendi bolgesinden gelmesine cekindiren bir performans çok baska seviye. Birde bunu sadece ligde değil özellikle avrupa'da yapması yaptığının ne kadar değerli bir is olduğunun da kanıtı. Çünkü bu saydığımız bizim icin belki efsane olan stoperler ligde ki performanslariyla bu statüye geldi. Bizim ligin düşük seviye lig olmasi fiziksel olarak güçlü rakibler olmamasi oyunculari biraz da gözümüzde daha da efsanelestirdi. Galatasaray da ligde ki performansını avrupada da devam ettiren stoperler zaten uefa kupasini aldi. Ondan beri avrupa da böyle oynayan bir stoper hatırlamıyorum. Bu performansla sezon sonu elde tutmamız imkansız.

Son düzenleme:
Sözleşmesi feshedilsinden buralara. Şimdi tabii ondan kralı yok. Bayılıyorum böyle şahsen insanlara dediğini yutturtanlara. Ucuza göndermeye çalışanlar mı dersin, takım huzuru cart curt diyenler mi. İnsanların kendini kusursuz ve hatasız sanma hastalığına kurban gitmemesine sevindim. Yaptığı hatayı bu kadar güzel telafi edebilirdi. Tebrikler. 👏

Aynen Demirtaş'ın adamı Marcao. Bir programda anlatıyordu daha önce de Davinson Sanchez'i raporlamış Kolombiya'da oynarken hatta "Fatih Hoca olsa kesinlikle aldırırdı" demişti.
Marcao su futbolu Ajaxda oynamis olsaydi suan 90 milyona Man Utd'da filandi

Geri
Üst Alt