#45 Marcão

Kendimiz yokluğuna yavaştan hazırlayalım.
Devre arası 30 getirseler satar bizimkiler. Duygusal da bakmam 30 milyon iyi para.
Peşine hemen gidip denayere çökmek lazım sözleşmesi bitiyor.

Renkdaş bende okuma özürlü olabilirim affet
Yok estafurullah ben de ilk türkçeyi okuyunca haftalik zannettim ama ustte ingilizce de yaziyor grup performansina göre diye. Bizim taraftar fan sayfalari böyle olmayan haberler falan çok uyduruyorlar tek amaçları bet reklami oldugu için umurlarinda değil böyle detaylar.

Tadini cikarin, cüknu sezon sonunda bu konu arşive taşinacak ve muhtmelen böyle Videolar olacak

Oyuncu Satmak tabi güzel bir sey hem para kazaniyorsun hemde kendini ödelliyorsun, sonucta 4 milyona aldigin oyuncu 25-30‘a satiyorsun. Vallah bana kalirsa Ben bu paralya marcaoyu Satmam. 15 üzeri teklif gelmesi zaten zor, ve gecmiste parayi kötü kullandik. Bjk de Cenki 28‘e satti, Hic bir seye yaramadi. Kalsin ve efsane olsun, büyük bir sey basarmak istiyorsun bunun gibi adamalari tutucaksin, seneye kaptan pazubandi verip, isteyene 40 milyon euro fiyat cekersin. Böyle ucuza Almak yok. Degerini bileceksin.

Nereye gidiyorsa gitsin, ama bir milli oyuncu oldugu an 5 milyon bonus maddesi koymak sart. Göt komisyoncu brezilyalilar adami bûyük ligi gittigi an hemen milli takima cagirirlar.

boeye yazdıklarımdan dolayı nazar değdirdiğimi düşünüyorum keza luyindama da öyle

o yüzden nazar değmesin diyorum

Çoğu maçta skoru etkileyecek jeneriklik kurtarışları oldu. Marsilya deplasmanı Cengiz'in şutu, Lokomotif maçında geriye düşmemizi engellediği 18 içindeki şutu kurtarışı, 4-2'lik Marsilya maçında çıkardığı kafa topu ilk aklıma gelenler.

Marcao kerem olayından sonra olayın sıcaklığı ile burda yüzde 90i gitsin kadro dışı kalsın yazdı, yalan yok. Ama başımızda bu anlamda usta bir hoca var. Bu olayı Terim çok iyi yönetti, Terim yerine başka bir hoca olsa marcao gibi adamı çöp edip yollayacaktik. Hocaya teşekkür etmek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao sanırım ingilitere premier lgiine gidemez milli takım şartından dolayı , yanlış mı biliyorum?

Marcao sanırım ingilitere premier lgiine gidemez milli takım şartından dolayı , yanlış mı biliyorum?
Bir puanlama sistemi var.
Oynadığı milli maç sayısı, uluslararası turnuvalardaki (CL AL vs.) maç sayısı, geldiği takımın seviyesi, oynadığı kulüpteki maç sayısı.

Puan tutuyorsa çalışma izni otomatik olarak veriliyor. Puan baraja yakın sa bir komite karar veriyor.

Marcao bu sezon sonu puanı tutturur diye tahmin ediyorum.
Yaşı da çok müsait, bu yaz güzel bir paraya gidebilir.

Gscimbom mobil

Bir puanlama sistemi var.
Oynadığı milli maç sayısı, uluslararası turnuvalardaki (CL AL vs.) maç sayısı, geldiği takımın seviyesi, oynadığı kulüpteki maç sayısı.

Puan tutuyorsa çalışma izni otomatik olarak veriliyor. Puan baraja yakın sa bir komite karar veriyor.

Marcao bu sezon sonu puanı tutturur diye tahmin ediyorum.
Yaşı da çok müsait, bu yaz güzel bir paraya gidebilir.

Gscimbom mobil
Hmm teşekkürler bilmiyordum bu kadar ayrıntılı olduğunu.

Geri
Üst Alt