- 6 Eylül 2014
- 83.340
- 56.872
- 4.283
Keremde iyi oynadı özellikle ilk yarı. Gelişim var keremdeUefa lobimiz çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremde iyi oynadı özellikle ilk yarı. Gelişim var keremdeUefa lobimiz çalışıyor.
Bu haftanin değil ama grup performansı. Sayfa okuma özürlü oldugu icin yanlis çevirmiş.Öyle haftanın oyuncusu mu seçiyorlar. 1 kaç kritik top tutsa neyse de ilgincmis
Renkdaş bende okuma özürlü olabilirim affetBu haftanin değil ama grup performansı. Sayfa okuma özürlü oldugu icin yanlis çevirmiş.
Yok estafurullah ben de ilk türkçeyi okuyunca haftalik zannettim ama ustte ingilizce de yaziyor grup performansina göre diye. Bizim taraftar fan sayfalari böyle olmayan haberler falan çok uyduruyorlar tek amaçları bet reklami oldugu için umurlarinda değil böyle detaylar.Renkdaş bende okuma özürlü olabilirim affet
Çoğu maçta skoru etkileyecek jeneriklik kurtarışları oldu. Marsilya deplasmanı Cengiz'in şutu, Lokomotif maçında geriye düşmemizi engellediği 18 içindeki şutu kurtarışı, 4-2'lik Marsilya maçında çıkardığı kafa topu ilk aklıma gelenler.Muslera ne alaka
Bir puanlama sistemi var.Marcao sanırım ingilitere premier lgiine gidemez milli takım şartından dolayı , yanlış mı biliyorum?
Hmm teşekkürler bilmiyordum bu kadar ayrıntılı olduğunu.Bir puanlama sistemi var.
Oynadığı milli maç sayısı, uluslararası turnuvalardaki (CL AL vs.) maç sayısı, geldiği takımın seviyesi, oynadığı kulüpteki maç sayısı.
Puan tutuyorsa çalışma izni otomatik olarak veriliyor. Puan baraja yakın sa bir komite karar veriyor.
Marcao bu sezon sonu puanı tutturur diye tahmin ediyorum.
Yaşı da çok müsait, bu yaz güzel bir paraya gidebilir.
Gscimbom mobil
Bu cenabet kulübe gitmez umarım.Marcao (Galatasaray) > FC Arsenal 28,00 Mio. € + 5 Mio Bonus
Boyle bir şey gelir sezon sonunda![]()
Helal Ahmet Flüt GüvenimAyak tenisinin yaradığı bir diğer topçumuz.