#45 Marcão

umarım 10m'ye falan çakabiliriz bu odunu

Dengesiz herif ne olursa olsun dengesi yok bir çok iyi oluyor müthiş sanıyorsun sonra böyle iki maçta bitiriyor seni bizde bu adamdan en az 20-25 milyon bekliyoruz daha çok bekleriz.

Ömer kadar suçlu yediğimiz ilk golde, öyle bir halde ki stoper oynadığının farkında mı merak ediyorum inanılmaz pozisyon hataları yapıyor

Gözünü seveyim kendine gel Marcao. Yine de tek suçlu kendisi değil, önünde 2 orta saha oynayan adamlar orta saha değil, kaledekiler kaleci değil

Şu hataları luyindama yapsa kabilesine kadar sövmüştünüz.sahada bazı şeylere tahammül edebilirim fakat laubali ve gevşek hareketlere asla dayanamıyorum.bir de burda yok milli takıma alınır mı yok 25 milyon eder mi diyw millet tartışıyor.geçiniz

İlla bir Mazlum mu bulalım sana. Sen de böyle oynarsan düşer zaten bu leş takım.

Acaba gitmek istedi de bizimkiler mi izin vermedi?

Kaç maçtır sana da ayrı sabrediyoruz yettin ama.

Bu saatten sonra kendisinden bize bir fayda gelmez.Bağlarımız kopmuş.Talibi varsa vedalaşalım

Buna değil 20 milyon euro 5 milyon bile.verecek gerizekalı bir takım olduğunu sanmıyorum

Lazio maçından sonra büyük satış yapıyor. Bu kaçıncı bireysel hata ile gol yedirmek.

İstediğin kadar iyi oyna çalim at pas at. Stoperin en önemli görevi hata yapmamaktır. 1 hatası maçı verdi.

Kaç maçtır laubali oynuyordu, bu maç hedefine ulaşıp fişi çekmeyi başardı. Kutlarım.

Takım şampiyonluk mücadelesinden uzaklaşınca kendiside artık salmış umursamaz bir havaya girmiş en kötü Portekiz yada İspanyol takımlarından birine kapağı atarım diye düşünüyor herhalde.

Gitmek istiyor. Kulüp mü izin vermiyor, para konusu mu sıkıntı bilmem. Kafaca bizden kopmuş gibi. Her ne kadar son maçlara kadar oynaması iyi olsa da takımın durumu onu da düşürdü diye düşünüyorum. Yani kendini kurtarmaya bakan kısımda. Bencilce gelse de takımın durumuna denk bir salış hakim.

Geri
Üst Alt