#45 Marcão

kerem ve marcao'dan gelen para ile cenk ergün bey sağlam bir takım kuracaktır 2017'de olduğu gibi
Anma şu herifin ismini Motzi.

O zamanki ortam yok, para da yok. Har vurup harman savuramaz en azından diye umuyorum çünkü elimden başka bir şey gelmiyor.

Kerem ve Marcaodan 35 gelir elde edersek, 15i borca gider herhalde.

Hem seneye Avrupa'da yok. Sırf lig performansı için kimse şu anki olası tekliften daha yükseğini vermez.

Ben de aslında satilmalarindan yanayım ama yerlerinin dolmayacağına da adım gibi eminim. Seneye sadece lig olduğu için bunun etkisini fazla hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası, yeni bir takım kurmak için para da lazım. Oyuncu satmadan transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.

Iyi para getiren herkes satılabilir.
Bu stoperlerden hangisi olursa olsun satılırsa ozan kabak fırsatını kaçırmamalıyız.Muazzam olur.

dengesiz marc geri gelmiş dün.

abi varsa teklif çıkmak lazım. 15 ve üzeri deli para.

Zaten şu takımda para edecek sadece 3 tane adam var. Kerem, Nelsson ve Marcao.
Bence üçüde satılabilir.Tabiki hepsinin ederi aşağı yukarı bellidir.
İddaa ediyorum bu satış olsun.Ve başımızda transferde işi bilen akıllı yöneticiler olsun muazzam kadro kurulur.Bu oyuncuları falan hiç aramayız.Aslında bu zor bir iş değil.Önemli olan bunu başarabilecek yöneticiyi,teknik adamı,profesyonleli artık hangisi olursa onu bulabilmek.

Felipe Melo..
3380785_810x458.jpg

En son satmamız gereken adam benim fikrimde, o nedenle ciddi para talebimiz olmalı.

ayni gidecekse hakikaten isimli takıma gitsin coşsun orda. İlgilenseler City'nin yeni Kompany si olur
20m + milli takima secilirse 2m + sonraki satistan 20% guzel anlasma olur

Geri
Üst Alt