- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
O paralar borca gitcek motzkerem ve marcao'dan gelen para ile cenk ergün bey sağlam bir takım kuracaktır 2017'de olduğu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paralar borca gitcek motzkerem ve marcao'dan gelen para ile cenk ergün bey sağlam bir takım kuracaktır 2017'de olduğu gibi
tamamı değil galibaO paralar borca gitcek motz
Anma şu herifin ismini Motzi.kerem ve marcao'dan gelen para ile cenk ergün bey sağlam bir takım kuracaktır 2017'de olduğu gibi
DoğruKonyadaki stoper işte üstat abdülkerim bardakçıyı diyorum onun fazla abartıldığını aslında çokta iyi olmadığını düşünüyorum. Çok beğendiğim bir stoper değil.
Bu stoperlerden hangisi olursa olsun satılırsa ozan kabak fırsatını kaçırmamalıyız.Muazzam olur.Hem seneye Avrupa'da yok. Sırf lig performansı için kimse şu anki olası tekliften daha yükseğini vermez.
Ben de aslında satilmalarindan yanayım ama yerlerinin dolmayacağına da adım gibi eminim. Seneye sadece lig olduğu için bunun etkisini fazla hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası, yeni bir takım kurmak için para da lazım. Oyuncu satmadan transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.
Iyi para getiren herkes satılabilir.
Neden bu kadar değersiz oluyor oyuncular sosyal.medyada hocamdengesiz marc geri gelmiş dün.
abi varsa teklif çıkmak lazım. 15 ve üzeri deli para.
Sosyal medya uefa zamanı iyi ki yokmuşdengesiz marc geri gelmiş dün.
abi varsa teklif çıkmak lazım. 15 ve üzeri deli para.
Zaten şu takımda para edecek sadece 3 tane adam var. Kerem, Nelsson ve Marcao.Bu stoperlerden hangisi olursa olsun satılırsa ozan kabak fırsatını kaçırmamalıyız.Muazzam olur.
Bence üçüde satılabilir.Tabiki hepsinin ederi aşağı yukarı bellidir.Zaten şu takımda para edecek sadece 3 tane adam var. Kerem, Nelsson ve Marcao.
20m + milli takima secilirse 2m + sonraki satistan 20% guzel anlasma olurEn son satmamız gereken adam benim fikrimde, o nedenle ciddi para talebimiz olmalı.
ayni gidecekse hakikaten isimli takıma gitsin coşsun orda. İlgilenseler City'nin yeni Kompany si olur