- 17 Ağustos 2009
- 41.902
- 30.290
- 3.448
Hipster'lara alerjim vardı daha da kabardı videoyu izleyince.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa karataş lafı çakmışnapalim marcao iyi gorunsun diye anadolu kuluplere karsi dar alanda mi oynuyalim
ne demisMustafa karataş lafı çakmış
Gir twittera bak kardeşim bu ne hazırcılıkne demis
Beni kendi silahımla vurma
Beni kendi silahımla vurma
Erman geldiğinden beri Marcao'yu eleştiriyo.Biri gider Szalai daha iyi der biri gider Mirin daha iyi derUefa'da ki istatistiklerini söyleyince hemen Lig'de niye Galatasaray fazla gol yedi diye soruyo şampiyon olduğumuz da bile laf atıyodu Marcao'ya
Daha yeni bi tweetine de rastladım şampiyon olduğumuz zamanlarda Luyindama'yı da eleştirmişMaçları hangi gözüyle izliyor acaba. Sezon başından beri maçlara iyi başlayıp hücumda sayısız pozisyon harcadıktan sonra golleri yedik. E bu defans hattı da robot değil, takım skoru alamadıkça bunlar da düşüyor haliyle. Ayrıca taylan ve musleranın yedirdiği goller buradan kars’a yol olur. İleri hat top tutamıyor yolladığın toplar duvara çarpar gibi geri geliyor.
Szalaiye ne demiş acaba merak ettim. Marcaoyu bu kadar kötüleyen szalaiye tff 2.lig topçusu demesi lazımDaha demin bi tweetine de rastladım şampiyon olduğumuz zamanlarda Luyindama'yı da eleştirmiş![]()
Maçları hangi gözüyle izliyor acaba. Sezon başından beri maçlara iyi başlayıp hücumda sayısız pozisyon harcadıktan sonra golleri yedik. E bu defans hattı da robot değil, takım skoru alamadıkça bunlar da düşüyor haliyle. Ayrıca taylan ve musleranın yedirdiği goller buradan kars’a yol olur. İleri hat top tutamıyor yolladığın toplar duvara çarpar gibi geri geliyor.
Şimdi göz attım onu beğeniyo stoperde oynar sol bekte demişSzalaiye ne demiş acaba merak ettim. Marcaoyu bu kadar kötüleyen szalaiye tff 2.lig topçusu demesi lazım
Szalai daha beter yav beli zor dönüyor adamınŞimdi göz attım onu beğeniyo stoperde oynar sol bekte demiş![]()
Bunun üstüne tanımamSzalai daha beter yav beli zor dönüyor adamıno boya rağmen havadan da iyi değil. Bu nasıl holiganlık
)))
Bu adamı bazen spacete görüyorum dinlemeye katlanamıyorumBunun üstüne tanımam
![]()