#45 Marcão

Beni kendi silahımla vurma
Marcao Galatasaray GIF - Marcao Galatasaray Galatasaray Marcao - Discover &  Share GIFs

yarrman avrupa çapı için doğru söylemiş. bu konsantrasyon eksikliğiyle marcao'nun 2 gömlek üstün takımların 11 oyuncusu olması güç. ama bu altın 11 bizim lig içinse bok yemiş derim. kıstas yenilen gol sayısıysa heralde volkan babacan'ın da altay'dan iyi olduğunu iddaa edecek bi dy'tır.

Erman geldiğinden beri Marcao'yu eleştiriyo.Biri gider Szalai daha iyi der biri gider Mirin daha iyi der :D Uefa'da ki istatistiklerini söyleyince hemen Lig'de niye Galatasaray fazla gol yedi diye soruyo şampiyon olduğumuz da bile laf atıyodu Marcao'ya :D

Marca Ve Adı Artık Kralo Onun AdI Ve Neelson İle Yaptıkları Harikaydı Helal Olsun Muslera Neelson Kerem Marcao Mohamed Bu Takımda Hakkıyla Oynayan Oyuncular : )

Erman geldiğinden beri Marcao'yu eleştiriyo.Biri gider Szalai daha iyi der biri gider Mirin daha iyi der :D Uefa'da ki istatistiklerini söyleyince hemen Lig'de niye Galatasaray fazla gol yedi diye soruyo şampiyon olduğumuz da bile laf atıyodu Marcao'ya :D

Maçları hangi gözüyle izliyor acaba. Sezon başından beri maçlara iyi başlayıp hücumda sayısız pozisyon harcadıktan sonra golleri yedik. E bu defans hattı da robot değil, takım skoru alamadıkça bunlar da düşüyor haliyle. Ayrıca taylan ve musleranın yedirdiği goller buradan kars’a yol olur. İleri hat top tutamıyor yolladığın toplar duvara çarpar gibi geri geliyor.

Maçları hangi gözüyle izliyor acaba. Sezon başından beri maçlara iyi başlayıp hücumda sayısız pozisyon harcadıktan sonra golleri yedik. E bu defans hattı da robot değil, takım skoru alamadıkça bunlar da düşüyor haliyle. Ayrıca taylan ve musleranın yedirdiği goller buradan kars’a yol olur. İleri hat top tutamıyor yolladığın toplar duvara çarpar gibi geri geliyor.
Daha yeni bi tweetine de rastladım şampiyon olduğumuz zamanlarda Luyindama'yı da eleştirmiş :D

Ciddiye almıyorum - adam sakal yağları ile sabah akşam "aman bir şey olmasın - stilim bu" bide tiz ses ile kahve gurmesi gibi giyinmesi - illet oluyorum.

o kanalda birde GS kısmında Serkan Aspor'dan var - sürekli ukala yorum yapılıyor. Bakmıyorum bile artık.

Bu kadar biliosan giyinmek yerine git kulübede görelim bunları bakalım kaç ayda kovuluyorlar. Bulmuşlar para kazanacak rahat ortam salla babam salla

Geri
Üst Alt