#45 Marcão

Daha bile yolardik ama eksileri de fazla. 20 yasina kadar ne yapmis belirsiz. Vucut tipi garip siskolasmaya musait. Havada cok bi olayi yok. Arada dengesiz mudahalelerle sicip batiriyordu bu sene yapmadi pek gerci. Evli cocuklu olmasina ragmen instagramda sabaha kadar gotu buyuk kari bakiyor. Sigara iciyor. Takim arkadasini dovdu.
Gidenin arkasından sallamayı ne çok seviyıruz gerçi daha kesinde açıklanmadı

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao: "2019'da Fatih Terim'in bana yaptığı davet, her şeyi değiştirdi. O günden beri, bu forma için sizden biriymiş gibi savaştım. Takım arkadaşlarım, Galatasaray için son nefesime kadar savaşmam gerektiğini öğrettiler. Nereye gidersem gideyim, bir aslan olacağım."

Resmini fotoğraflarını kaldırdım ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yolu açık olsun gerçekten çok büyük katkıları oldu hem ilk geldiği sezondaki şampiyonluğumuzda hemde geçen sezon Avrupa'da elde ettiğimiz başarılarda müthiş pay sahibiydi. Ayrıca bonservis olarakta geldiği fiyatın minimum 3 kat daha fazlasını kazandırmış oldu. Onun dışında 4 sezonluk performansını yorumlarken genel olarak oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Özel bir oyuncuydu ve eksikliği hissedilecektir ama Marcao tarafından bakıldığında ayrılığı için doğru zamandı umarım başarılı olur Sevilla'da.

muro başgan :D :D

Muro: Nalet Olsun Içimdeki Insan Sevgisine (2008) - IMDb

Geri
Üst Alt