#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mucadelesi muazzam ama anlamıyorum kac mactır cok net pozisyonları kacırıyor napolide bunları kaleciyle beraber sokuyordu

İlerde çok yalnız kalıyor. Bu taktiği ve oyunu mutlaka değiştirip geliştirmemiz lazım.

Kanatlar hiç besleyemediler.

Şanssız mı, bitiricilik konusunda sıkintılı mi çozemedim.

Kafa toplarında fake atmayı bırak Vic abi 10 kerede 1 işe yarıyor geri kalanlar rakibe hediye ediliyor.

Ben çoğu kafa topuna 10 metre çevresinde hiçbir oyuncu olmadığı için çıkmadığını düşünüyorum. Bu arada kafa topuna maksimum sıçramak da ciddi bir enerji sarfiyatı.

Osimhen gibisi bi daha gelmez

Takımı tembelliğe alıştırıyo herif

Dikeyim gitsin zaten alcak falan moduna giriyolar

Ayıptır yaw. Şu adamın frekansına çıkmaya kasın biraz da allahsızlar

Takımı sahiplenmesi,liderlik yapmaya çalışması, çabası müthişti. Saha içi mimikleri de pozitifti bugün. Daha önceleri her topu kendisine isteyip, atılmadığında anlık trip yapıyordu bugün öyle yapmadı.

yerden hayvani bi top oynuyor. ama dünki gibi ilerde basan takımlara karsı oynadığımızda biraz da hava topu indirse çok daha pozisyona gireriz. dün ileriye atılan topların hiçbirini alamadık. icardili ilk sezonda çok iyi yapıyorduk bu işi. her topu sağına soluna indiriyordu top bizde kalınca yığılıyorduk rakip sahaya. dün şişirilen topların çoğunu antep topladı. ya hava topuna çıkmıyor yada rakibine indirtiyor. faul bile alsak oralarda iyidir. direncini kırarsın rakibin. tersinde daha da iştahlanıyorlar.

Takımı sahiplenmesi,liderlik yapmaya çalışması, çabası müthişti. Saha içi mimikleri de pozitifti bugün. Daha önceleri her topu kendisine isteyip, atılmadığında anlık trip yapıyordu bugün öyle yapmadı.
öyle çok pozisyon olmadı çünkü. bahsettiğin şekil genelde rakibin sahaya oyunu yığdığımızda yasanıyor.

2-3 maçtır çok kaçırıyor ama mücadelesi, rakip savunmayı yıpratması ve pozisyon üretkenliği benim burada ne işim var dedirtiyor. Muhteşem maşallah.

Ne zaman çöp ilan edilecek diye merakla bekliyorum. Adam 2 boy farkla top alıyor zor pozisyonları gol pozisyonuna çeviriyor. Yinede yaranamıyor. Fener olsa kapısında köpek olur biz adama köpek çekeceğiz az kaldı

Mücadelen için teşekkürler, pozisyona da sokamıyoruz adam akıllı ama 2 metre boyun var hava topu alamamanı geçtim, zıplamıyorsun bile kral bundaki motivasyon nedir sadece gol atabileceği kafa toplarına zıplıyor adam ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt