#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis bugun cok cabaladi cok kostu. Bu adam olmasa pozisyona giremeyiz

Canavar, hemi de 40 yillik öz Cimbomlu.

Top tekniği yetersiz. Atletizmiyle oynuyor. Adam eksiltme, topu çekme, iyi şut özelliği vs yok maalesef. Ama atletizmini de doğru kullanamıyoruz. Özellikle rakip risk alıp öne çıktığında bu adamı kaleciyle karşı karşıya bırakmak bu kadar zor olmamalı.

bugün çok yıprattı,çok uğraştı. 2 tane de asistini yediler. bugün baya iyiydi. morata girince osimhenin gol performansının çok artacağına eminim

Bugün çok beğendim, ileriye atılan serseri topların hepsini faul,korner, taç olarak bize kazandırdı ve baskı yememizin önüne geçti. Bitiriciliği ise aynı gol atması mucize bu adamın öyle intiba veriyor ki 2025'te henüz akan oyun golü yok.

bu şekilde oynamaya devam edersek depresyona girecek bu adam.

bangır bangır hücumlü oyundan sadece uzun topa döndü - zanndersin tüm takım osimhene konisyon yüklemesi yapmak için koşturuyor devamlı.

adana maçında dinlendirmek gerekiyor. Çok yoruldu artık.

3 puan almasaydık herkes söverdi. halbuki her maç kendini yırtıyor, görevini yerine getiriyor. puan keybettiğimizde sövmeyin adama.

ads maçında yedek olmalı yeter adam tek başına her şeyi yapıyor bizimkiler hızına yetişemediği için bütün pozisyonlarda tek adam

Gelmeden önce çok begeniyordum şimdi adama saygı da duyuyorum.Sakatlanırım kendimi sakınayım demiyor 40 yıllık GS lı gibi ölümüne mücadele ediyor..Bu adamı pozisona soksak her maç hatrick yapar...

sezon başında girdiğimiz krizi osimhen'in takımdaki bütün angarya yükü çekmesiyle savuşturmuştu okan hocam henüz alternatif bi çözüm bulmuş değil

ama osimhen de birkaç konuda hayal kırıklığı

Kosecki'ye boyle toplar atarlardi garibim tek basina esek gibi kosardi. Yaninda degil 20 metre gerisinde bile tek bir topcu yok.

osimhen'den okan hocamızın beklentileri;

sana 20-30-50 metre depar atmalık toplar atacağız git yakala,
hava topu atacağız çık indir
top tut dağıt tekrar kaç
gol vuruşu yap

her maç bu adama yüklene şeyler bunlar

boston robotu olsa pes der.

rezalet bir osimhen kullanımı, pespaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt